1-kopszaagmachines

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Productcategorie

Product Subcategorie +

Geschikt voor +

Product Toepasbaarheid +

Product Merk +

Product Model +

Product Diameter +

Pemac 1-kopszaagmachines

Calvet heeft diverse 1-kopszaagmachines van ons eigen merk Pemac voor het zagen van aluminium en PVC profielen. Bij de bewerkingsmachines is er een keuze voor een handmatige neergaande of automatische opkomende zaagbeweging middels een twee-handsbediening. Daarnaast kunt u kiezen uit een zaag aggregaat dat ook kan zwenken en neigen om zo uit een variabele hoek te zagen. De Pemac SA 650E is een unieke machine waarmee u grote aluminium profielen 3D kunt zagen. 

De meeste machines zijn uit te breiden met aanvullende opties zoals ledverlichting, automatische beschermkap en/of pneumatische klemming van het profiel. Neem contact op met één van onze specialisten voor de beste configuratie voor uw bewerkingsmachine.

 

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen