2-kopszaagmachines

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Categorie +

+

Merk +

Diameter +

Calvet 2-kopszaagmachines

In assortiment hebben we 6 geavanceerde 2-kopszaagmachines voor het bewerken van aluminium en PVC profielen van merken als Pertici & Mecal. Na meer dan 90 jaar ervaring in de branche en 50 jaar innoveren in bewerkingsmachines weten we precies wat de markt vraagt en dat ziet u o.a. terug in ons assortiment met 2-kopszaagmachines.

Alle zaagmachines zijn voorzien van een LCD of TFT scherm met software dat hoog in gebruiksgemak is.  Hierdoor behaald u direct meer rendement uit uw productie.  De Calvet 2-kopszaagmachines zijn voorzien van een automatische zaagpositionering, die rekening houdt met de hoogte van het profiel en de gewenste zaaghoeken.

Alle machines zijn te voorzien van extra opties zoals een handige labelprinter om een werkstuk gemakkelijk te identificeren in het verdere productie proces. Benieuwd naar welke handige opties er nog meer zijn? Kom in contact!

 

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen