Afzuiging

Onze specialisten kunnen u perfect adviseren welke machine of verbruiksartikelen u nodig heeft.

Categorie +

+

Merk +

Diameter +

Pemac IV1 Clean 40l

De Pemac clean-line zijn stofzuigers voor het schoonmaken van machines en de werkplek. De opvangbak heeft een capaciteit van 40 liter.

Pemac IV2 Clean 100l

De Pemac clean-line zijn stofzuigers voor het schoonmaken van machines en de werkplek. De opvangbak heeft een capaciteit van 100 liter.

Pemac IV2 Extrusion 100l

De Pemac Extrusion-line zijn stofzuigers voor het afzuigen van verspaning bij aluminium (zaag) bewerkingsmachines. De opvangbak heeft een capaciteit van 100 liter.

Pemac IV3 Extrusion 160l

De Pemac Extrusion-line zijn stofzuigers voor het afzuigen van verspaning bij aluminium (zaag) bewerkingsmachines. De opvangbak heeft een capaciteit van 160 liter.

ARNO VF

De ARNO VF is een luchtfilterinstallatie voor oliedampen voor zaagmachines en bewerkingscentra. Deze zeer compacte installatie zorgt ervoor dat olienevel in uw werkplaats tot het verleden behoort en uw werknemers in een gezond klimaat kunnen werken. Het apparaat kan aan een bestaande machine gekoppeld worden, op voorwaarde dat deze machine (min of meer) gesloten is.

Afzuiging

In een industriële omgeving is het verplicht om een goede afzuiginstallatie te hebben. Dit zorgt voor een veilige werkomgeving voor u en uw collega’s. Onze afzuiginstallaties zijn geschikt voor het opvangen afzuigen van een groot gedeelte van aluminium spanen en of PVC oliedampen. Met de Pemac Vacuum en Industrial heeft een u een mobiele afzuiger die geschikt is voor aluminium spanen. Met de Arno VF kunt u ook oliedampen opvangen die vrij komen bij het bewerken van PVC. Het afzuigsysteem is geslaagd wanneer we uw mensen in een veilige omgeving kunnen laten werken en uw productiehallen en materialen kunnen beschermen. Onze afzuiging is geschikt voor o.a. 2-kopszaagmachines.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen