Bewerkingscentra

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Productcategorie

Categorie +

+

Merk +

Diameter +

Mecal MC 319 Aydo

De MECAL MC 319 AYDO is een 3+1-assig CNC-bewerkingscentrum voor het bewerken van aluminium en PVC profielen. Standaard voorzien van 4 materiaalklemmen welke handmatig worden gepositioneerd.

Mecal MC 309 Nike

De Mecal MC 309 NIKE is een 4-assig CNC-bewerkingscentrum voor het bewerken van aluminium profielen. Standaard voorzien van 4 materiaalklemmen welke automatisch worden gepositioneerd middels een pneumatisch systeem (DPM).

Mecal MC 305 Kosmos

De Mecal MC 305 KOSMOS is een 4-assig CNC-bewerkingscentrum voor het bewerken van aluminium en PVC en staal profielen. De machine beschikt over 4 materiaalklemmen welke standaard pneumatisch worden gepositioneerd (DPM) of optioneel middels servomotoren (MMI) waarbij de klemmen allemaal tegelijk verplaatst worden.

Mecal MC 307 Falcon

De Mecal MC 307 FALCON is een 4-assig CNC-bewerkingscentrum voor het bewerken van aluminium en PVC en staal profielen. De machine beschikt over 5 materiaalklemmen welke standaard worden gepositioneerd door middel van servomotoren (MMI).

 

Mecal MC 305 Gianos

De MECAL MC 305 Gianos is een 4-assig CNC-bewerkingscentrum voor het bewerken van aluminium en staal profielen. De machine heeft een bewerkingslengte van 7,2m en kan tevens pendelen over twee werkvelden van 3,4m.

Mecal MC 304 Atlas-3

De Mecal MC 304 ATLAS is een 4-assig CNC-bewerkingscentrum voor het bewerken van aluminium profielen. De machine beschikt over 8 materiaalklemmen welke standaard pneumatisch worden gepositioneerd (DPM) of optioneel middels servomotoren (MMI) waarbij de klemmen allemaal tegelijk verplaatst worden.

Mecal MC 304 Ariel-3

De Mecal MC 304 Ariel-3 is een 4-assig CNC-bewerkingscentrum met een portaalconstructie voor het bewerken van aluminium profielen. De machine beschikt over 8 materiaalklemmen welke standaard pneumatisch worden gepositioneerd (DPM) of optioneel middels servo motoren (MMI) waarbij de klemmen allemaal tegelijk verplaatst worden.

Mecal FMM 311

De MECAL FMM 311 is een hypermodern 4-assig CNC-bewerkingscentrum met een zaagautomaat voor het bewerken en afkorten van aluminium en PVC profielen.

 

Mecal MC 312 Taurus

De MECAL MC 312 Taurus is een 5-assig CNC-bewerkingscentrum voor het bewerken van aluminium profielen. De machine heeft een bewerkingslengte van 7.2m en kan tevens pendelen over twee werkvelden van 3.3 m. Standaard is deze machine voorzien van 8 servogestuurde klemmen (MMI) welke elektronisch worden gepositioneerd.

Mecal MC 304 Ariel 5

De MECAL MC 304 Ariel-5 is een 5-assig CNC-bewerkingscentrum met een portaalconstructie voor het bewerken van aluminium profielen. De machine beschikt over 8 materiaalklemmen welke standaard pneumatisch worden gepositioneerd (DPM) of optioneel middels servomotoren (MMI) waarbij de klemmen allemaal tegelijk verplaatst worden.

Mecal MC 302 Geos

De Mecal MC 302 GEOS is een 5-assig CNC-bewerkingscentrum met een portaalconstructie voor het bewerken van aluminium profielen. De machine beschikt over 8 materiaalklemmen welke standaard worden gepositioneerd door middel van servomotoren (MMI).

Mecal MC 316

De Mecal MC 316 is een volledig automatisch bewerkingscentrum voor het boren, frezen en zagen van aluminium profielen. De Mecal MC 316 kan alle denkbare bewerkingen automatisch uitvoeren, van geëxtrudeerd profiel tot aan gereed product.

Schirmer SBZ composite

De Schirmer ALU-BAZ Orbit-C is een volledig automatisch zaag- en bewerkingscentrum met magazijn en geïntegreerde zaagunit en bufferstation. De Alu-BAZOrbit-C zorgt voor het automatisch uitvoeren van alle denkbare bewerkingen, van geëxtrudeerd profiel tot aan het afgewerkt product.

Schirmer ALU BAZ Orbit-C

De Schirmer ALU-BAZ Orbit-C is een volledig automatisch zaag- en bewerkingscentrum met magazijn en geïntegreerde zaagunit en bufferstation. De ALU-BAZ Orbit-C zorgt voor het automatisch uitvoeren van alle denkbare bewerkingen, van geëxtrudeerd profiel tot aan het afgewerkt product.

Schirmer ALU BAZ Composite

De Schrimer ALU-BAZ is een vol automatisch zaag- en bewerkingscentrum met magazijn en geïntegreerde zaagunit en bufferstation. De ALU-BAZ Composite zorgt voor het automatisch uitvoeren van alle denkbare bewerkingen, van geëxtrudeerd profiel tot aan het afgewerkt product.

Bewerkingscentra

In assortiment hebben we met het Italiaanse merk Mecal en het Duits merk Schirmer twee toon aangevende merken voor onze bewerkingscentra. Mede door de diversiteit in assen, klemsysteem en bewerkingsbereik hebben we een dekkend gamma voor het bewerken van Aluminium, PVC en stalen profielen.

We hebben compacte bewerkingscentra met 3 en 4 assen waarbij sommige modellen een pendel modus hebben waarbij er over twee werkvelden apart bewerkingen kunnen worden uitgevoerd.

Naast deze compacte modellen beschikken we ook over state of the art bewerkingscentra van Schirmer. De schirmer Alu Baz, composite en  Orbit C zijn uniek in hun soort. Met de Schirmer Alu Baz haalt u een machine in huis die alle denkbare bewerkingen automatisch kan uitvoeren. Van een geëxtrudeerd profiel tot het afgewerkte product. Zo beschikt de machine over een laadmagazijn, profielpositionering, bewerkingsstation met 6 spillen, zaageenheid, reststuk seperator en product afvoer met bufferstation. Daarnaast  beschikt hij over een contramalfreesmodule.

Al onze bewerkingsmachines zijn eenvoudig aan te sturen middels externe calculatie pakketten. Hierbij kunt u o.a. denken aan Orgadata.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen