Manuele freesmachines

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Categorie +

+

Merk +

Diameter +

Pemac 01P

De Pemac 01P kopieerfreesmachine is een 1-kopsfrees met hoog toerental, ontworpen voor het frezen van PVC en aluminium. De machine is uitgerust met twee pneumatische klemmen die instelbaar zijn in hoogte en breedte.

Pemac 03PL

De Pemac 03PL is een 3-kops kopieerfreesmachine (lang model), speciaal voor het frezen van deursloten op verschillende punten. De Pemac 03 PL is uitermate geschikt voor het frezen van PVC en aluminium, zowel in dwars- als in langs- richting.

Pemac 050P(A)

De Pemac 050P(A) is een contramalfrees voor zowel PVC als aluminium met een snelwisselaar voor het wisselen van de freespakketten. Er kan gekozen worden voor een automatische profielvoortbeweging via een hydropneumatische voedingscilinder. Dit garandeert een zeer gelijkmatig freesbeeld.

Graule AKF 6/250

De Graule AKF 6-250 is een contramalfrees voor zowel PVC als aluminium. Er kan gekozen worden voor een automatische profielvoortbeweging via een hydropneumatische voedingscilinder.

Graule AKF 6/300

De Graule AKF 6-300 is een contramalfrees voor zowel PVC als aluminium. Er kan gekozen worden voor een automatische profielvoortbeweging via een hydropneumatische voedingscilinder.

 

Graule AKF 6-S

De Graule AKF 6-S is een contramalfrees voor zowel PVC als aluminium met een snelwisselaar voor het wisselen van de freespakketten. Er kan gekozen worden voor een automatische
profielvoortbeweging via een hydropneumatische voedingscilinder. Dit garandeert een zeer gelijkmatig freesbeeld.

Graule AKF 6-SI

De Graule AKF 6-S is een contramalfrees voor zowel PVC als aluminium met een snelwisselaar voor het wisselen van de freespakketten. Er kan gekozen worden voor een automatische
profielvoortbeweging via een hydropneumatische voedingscilinder. Dit garandeert een zeer gelijkmatig freesbeeld. Speciaal voor het Aliplast IDA systeem.