Raveelzaagmachines

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Categorie +

+

Merk +

Diameter +

Raveelzaagmachines

In ons assortiment hebben we met Graule en Pressta twee mooie merken voor onze raveelzaagmachines. Een raveelzaagmachine wordt gebruikt voor het uithoeken van vliesgevel profielen en of dakliggers dat vaak terug komt bij de bouw van showrooms en hotels waarbij de gevel niet dragend is. 

 Sommige raveelzaagmachines zijn voorzien van  zaagbladen die automatisch bewegen via een stabiele lineaire geleiding, terwijl het profiel vast op de machinetafel geklemd blijft. Hierdoor beweegt het profiel tijdens de bewerking niet. Met name voor lange en zware (vliesgevel) profielen is dit een groot voordeel. De zaagbladen kunnen worden ingesteld doormiddel van een handwiel met digitale uitlezing ten behoeve van het instellen van de hoogte en de breedte van de raveling als ook de hoekinstellingen.

Uithoekvariatie mogelijkheden

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen