Werkplaatsinrichting

Onze specialisten kunnen u perfect adviseren welke machine of verbruiksartikelen u nodig heeft.

Product Subcategorie +

Product Toepasbaarheid +

Product Merk +

Product Model +

Product Diameter +

Geschikt voor +

Werkplaatsinrichting

Met handige werkplaatsinrichting van Calvet haalt u het maximale rendement uit uw productie. Zo hebben we handige karren voor het krasbestendig transporteren en stockeren van bewerkte profielen. Daarnaast hebben we montagetafels voor het assembleren van deuren en kozijnen. Dankzij de verstelbare liggers kan het werk oppervlak eenvoudig aangepast worden naar het juiste formaat. 

Naast het verhogen van het rendement zorgt onze werkplaatsinrichting ook voor een betere werkplek dat het ergonomisch verantwoord werken is met bijvoorbeeld onze Calvet profiellift of de RP aluminium wikkelmachines.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega: