Beslagtafel

Onze specialisten kunnen u perfect adviseren welke machine of verbruiksartikelen u nodig heeft.

Categorie +

+

Merk +

Diameter +

Urban FAS 250

De Urban FAS 250 is een kwalitatief hoogwaardig en flexibele beslagtafel voor het monteren van pvc-beslag in vleugels (draai-delen). De tafel beschikt over een manueel instelbare aanslag om het beslag op maat te knippen. De vleugel ligt los, maar wordt tegengehouden tijdens het schroeven. De schroefmachine heeft een automatische schroeftoevoer en is pneumatisch in hoogte verstelbaar.

Urban FAS 320 PVC

Met de Urban FAS 320 PVC hebben we een kwalitatief hoogwaardig en flexibele beslagtafel voor het monteren van PVC beslag in pvc vleugels (draai-delen). De tafel beschikt over een automatische centreer en spaneenheid, de vleugel wordt langs beide zijden geklemd zodat deze niet kan verschuiven tijdens het schroeven.

Urban FBA 2500

De URBAN FBA 2500 is een 4-assige CNC beslagautomaat met Windows-PC. Na het inscannen wordt het beslag op de juiste maat geknipt en monteert de operator het geknipte beslag. Alle schroeven worden volautomatisch gezet en na het schroeven wordt de vleugel automatisch in een rek gestockeerd.

Beslagtafels

Een beslagtafel wordt gebruikt voor het monteren van PVC beslag in aluminium vleugels (draai-delen). Een beslagtafel beschikt over een automatisch centreer en spaneenheid waarmee de vleugels langs beide zijden geklemd wordt zodat deze niet kan verschuift tijdens het schroeven. De schroefunit beweegt middels een dubbel lineaire geleiding wat de stabiliteit ten goede komt. De beslagtafels beschikken over een automatische schroeftoevoer en is pneumatisch in  hoogte verstelbaar. De tafel is kantelbaar tussen 0° en 15° wat bijdraagt aan een ergonomische werkplek.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen