Bewerkingscentra

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Product Subcategorie +

Product Toepasbaarheid +

Product Merk +

Product Model +

Product Diameter +

Geschikt voor +

Bewerkingscentra

In assortiment hebben we met het Italiaanse merk Mecal en het Duits merk Schirmer twee toon aangevende merken voor onze bewerkingscentra. Mede door de diversiteit in assen, klemsysteem en bewerkingsbereik hebben we een dekkend gamma voor het bewerken van Aluminium, PVC en stalen profielen.

We hebben compacte bewerkingscentra met 3 en 4 assen waarbij sommige modellen een pendel modus hebben waarbij er over twee werkvelden apart bewerkingen kunnen worden uitgevoerd.

Naast deze compacte modellen beschikken we ook over state of the art bewerkingscentra van Schirmer. De schirmer Alu Baz, composite en  Orbit C zijn uniek in hun soort. Met de Schirmer Alu Baz haalt u een machine in huis die alle denkbare bewerkingen automatisch kan uitvoeren. Van een geëxtrudeerd profiel tot het afgewerkte product. Zo beschikt de machine over een laadmagazijn, profielpositionering, bewerkingsstation met 6 spillen, zaageenheid, reststuk seperator en product afvoer met bufferstation. Daarnaast  beschikt hij over een contramalfreesmodule.

Al onze bewerkingsmachines zijn eenvoudig aan te sturen middels externe calculatie pakketten. Hierbij kunt u o.a. denken aan Orgadata.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen