Freesmachines

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Categorie +

+

Merk +

Diameter +

Freesmachines

In assortiment hebben we contramal en kopieerfreesmachines van het merk Graule en ons eigen merk Pemac. Een contramalfreesmachine wordt gebruikt voor het contramallen van aluminium en PVC voor de vervaardiging van kozijnen, ramen en deuren. Dit heeft als voordeel dat men niet door de naden kan kijken van de verbindingen.
De freesmachines van graule zijn voorzien van een hydropneumatische voedingscilinder wat als voordeel heef dat het profiel automatisch voortbeweegt met een zweer gelijkmatige snelheid.

De Pemac kopieerfreesmachines zijn beschikbaar in een 1 en 3-kops machine. Deze machines zijn speciaal voor het frezen van deursloten op verschillende punten,. De Pemac 03PL is uitermate geschikt voor het frezen van lichte legeringen, PVC en aluminium.

Onze freesmachines zijn uitbreidbaar met aanvullende opties om uw bewerkingsproces nog efficienter te maken. Vraag naar de mogelijkheden door contact op te nemen via het onderstaande formulier.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen