Hoekenpoetsmachine

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproducten?
Wij staan u graag te woord!

Categorie +

+

Merk +

Diameter +

Urban SV 410

De Urban SV 410-B is een 2-assige 1-kops hoekenpoets. Deze CNC gestuurde hoekenpoets is zeer robuust opgebouwd en kan dankzij zijn compacte formaat ideaal als standalone machine gebruikt worden. De operator kan handmatig een programma kiezen of de machine kan deze door middel van profielherkenning automatisch selecteren. De Urban SV 410-B kenmerkt zich door een eenvoudige programmatie. Elke poetsbewerking is gegroepeerd op kleur en visueel aanpasbaar. Bij deze hoekenpoetsmachine is een wentelstation geen optie.

Urban SV 430

De URBAN SV 430 is een 2/4-assige 1-kops hoekenpoets. De machine is zeer robuust opgebouwd en kan perfect ingezet worden tussen een 4-kopslasmachine en een (eenvoudige) afstapeling. De operator kan handmatig een programma kiezen of de machine kan deze door middel van profielherkenning automatisch selecteren. De SV 430 kan een online verbinding maken met een 4-kopslasmachine die in dezelfde lijn staat.

Urban SV 530

De hoekenpoets Urban SV 530 is een 2/4-assige 1-kops hoekenpoets. Deze is de snelste op de markt. Dankzij de beweegbare kop en de tools bovenaan en onderaan onafhankelijk werken, kunnen kaders/vleugels opgepoetst worden binnen de 100 sec. De machine is zeer robuust opgebouwd en kan perfect ingezet worden tussen een 4-kopslasmachine en een (eenvoudige) afstapeling.

Urban SV 840

De URBAN SV 840 is een 13-assige 2-kops CNC-hoekenpoets. Ten opzichte van een 1-kops hoekenpoetsmachine is de SV 840 significant sneller: de machine kan elke 52 seconden een kader oppoetsen. De geïntegreerde aanslag zorgt voor een hoge flexibiliteit. Hierdoor is het mogelijk ook bijzonderheden als traversen te poetsen. Doordat in deze machine de tools draaien in plaats van de kaders. De SV 840 is voorzien van een Windows pc met zeer gebruiksvriendelijke software voor de aansturing.

Hoekenpoetsmachine

Met een hoekenpoetsmachine worden gebruikt voor het opkuisen van van kozijnen. Dankzij het eenvoudige programma kunnen de CNC gestuurde hoekenpoetsmachines van Urban de poetsbewerkingen gegroepeerd op kleur uitvoeren. De operator kan handmatig een programma kiezen of de machine kan het aan de hand van profiel herkenning automatisch selecteren.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen