Werkplaatsinrichting

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord! 

Categorie +

+

Merk +

Diameter +

Calvet B-4000

De Calvet B-4000 is een montagetafel voor het assembleren van deuren en kozijnen. Het werk oppervlak is eenvoudig te vergroten of verkleinen door middel van de uitschuifbare liggers, die zijn voor zien van rubbers voor het krasbestendig werken.

Calvet DT 1000

De Calvet DT 1000 is een montagetafel voor het monteren van beslagen, het aanbrengen van tochtprofielen, hoekafwerking en andere montage werkzaamheden. Het werk oppervlak is eenvoudig te vergroten of verkleinen door middel van de 4 draai- en uitschuifbare telescoop armen.

Calvet DHT

De Draai Hef Tafel DHT is een in hoogte verstelbare werktafel, die in alle richtingen uitschuifbaar is. De gelagerde draaikrans kan pneumatisch in een positie geblokkeerd worden voor optimale stabiliteit.

Calvet DHKT

De meest universele werktafel. In horizontale – schuine – en verticale stand draaibaar, gelijktijdig draaien heffen en kiepen. Door zijn veelzijdigheid geschikt voor vele werkzaamheden aan ramen deuren en kleine kozijnen.

Urban AT 2000/3000

De Urban AT 2000 / 3000 is een is een montagetafel voor het assembleren van deuren en kozijnen. Het werk oppervlak is eenvoudig te vergroten of verkleinen door middel van de
uitschuifbare liggers, die zijn voor zien van rubbers voor het krasbestendig werken. De tafel heeft werkhoogte van 850 tot 950 mm wat ideaal is om ergonomisch te werken.

Calvet MTRK

Is een montage tafel voor het monteren van rolluikkasten waarbij de tafel pneumatisch kan kantelen. Precisie geleidingen, 4 rugsteunen zorgen voor een absoluut synchroom en uiterst stabiele tafel. De breedte van tafel is van 2.000 tot 3.000 mm instelbaar. De rolluikkast – diepte is handmatig verstelbaar (optie motorisch verstelbaar). Motorische hoogte verstelling van 1.100 tot 2100 mm.

Urban PSW 1600 3/4

De Urban PSW 1600/3 is een kar die gebruikt wordt om gezaagde en-of bewerkte profielen op te slaan en ze naar de werkplek te transporteren.

Calvet GLW-D

De Calvet GLW-D is een dubbelzijdige stockagewagen voor de opslag van glaslatten. Elke zijde kent 15 compartimenten van 65 mm breed. De compartimenten zijn voorzien van pvc-contactoppervlak dat schade aan de glaslatten voorkomt. Uitgerust met 4 zwenkwielen van rubber.

SMT GLW 40

De SMT GLW-40 is een dubbelzijdige transport wagen voor het transporteren en stockeren van glaslatten.
Elke zijde kent 20 compartimenten van 68 mm breed.

Calvet CCP

De Pemac RW9 is een transport wagen voor het stockeren van vleugels. De 9 compartimenten zijn 100 mm breed en voorzien van rubberen antislip voor het krasbestendig stockeren van de vleugels.

Calvet CMV

De Calvet CMV is een dubbelzijdige transportwagen voor het verticaal stockeren en transporteren van gezaagde profielen. Beide zijde zijn voorzien van 10 compartimenten. De compartimenten zijn voorzien van pvc-contactoppervlak voor het krasbestendig stockeren en transporteren.

Calvet CSA

De Calvet CSA is een transportwagen voor het transporteren van kaders en vleugels. Dankzij de lichtgewicht uitvoering en de zwenkwielen is de wagen makkelijke te verrijden.

Urban RF 13/11

De Urban RF 13/11 is een transportwagen voor het transporteren aluminium- en kunststof vleugels. De wagen heeft vier zwenkwielen waarvan twee met remmen waardoor ze makkelijk te verplaatsen is, maar ook op een vaste plaats gezet kan worden.

Urban GF 13/24

De Urban GF 13-24 is een transportwagen voor het vervoeren van ruiten. De wagen heeft vier zwenkwielen met remmen waardoor hij makkelijk te verplaatsen is, maar ook op een vaste plaats gezet kan worden.

Urban KW08-TA

De Urban KW08-TA is een opslagwagen voor het opslaan van kaders of vleugels. Alleen voor handmatig transport. Is geschikt voor aanvulling met de automatische vertakteenheid Urban VE-TA.

Urban stockagerek type ER

Het Urban stockage rek beschikt over 20/17/10 compartimenten naar keuze voor het stockeren van kaders. Het rek is ook zeer geschikt als scheidingswand tussen twee werkplekken en bestaat uit één basis module en meerdere uitbreidingsmodules.

RP AJB 6000 MC

De RP AJB-6000 MC is een machine geschikt om rubbers in profielen te drukken. Gezien de hoge kwaliteit en het gebruiksgemak van deze machine is hij uitermate efficiënt door operators te bedienen. Door gebruik te maken van een roller worden de rubbers in het profiel gedrukt waarna het rubber aan het einde van de bewerking afgesneden wordt. Optioneel kan de machine geleverd worden met rollenbanen voor in- en uitvoer van 1,8 of 3,9 meter.

RP FL 3

De RP FL 3 is een foliemachine voor het aanbrengen van beschermende folie op 3 zijdes van aluminium profielen. Het profiel wordt automatisch ingevoerd middels een dual aandrijfsysteem voor een low-speed invoer van de profielen. Een sensor detecteert in- en uitvoer van het profiel en snijdt automatisch het folie af aan het einde van het profiel, de positionering en doorvoer gebeurd volledig automatisch. De machine kenmerkt zich door de eenvoudige bediening en de hoge kwaliteit.

Neleo Wikkelmachine

De Neleo wikkelmachine is een horizontale semi-automatische spiraalwikkelmachine die met een dubbele bobijn plastic de profielen inpakt. De operator duwt de profielen manueel door de machine en de machine start en stopt door het indrukken van het voetpedaal. Op het einde snijdt de machine de folie af. Standaard is deze inpakmachine uitgerust met een korte invoer- en uitvoerrollenbaan (in hoogte regelbaar) en automatisch snijsysteem.

Bij de machine worden 100 rollen folie geleverd.

Calvet Easylift

De Calvet easylift is een ontwikkeling voor het ergonomisch werken. U voorkomt nek en rugklachten door het gebruik van de Easylift. Lift de zwaarste profielen op o.a. 2-kops zaagmachines, bewerkingscentra en inrolmachines. Bespaar tijd en geld doordat in plaats van twee personen, één persoon voortaan de profielen op de machines kan laden.

Toolbox

De Calvet Tool Box is een trolley voor het bergen van accessoires en gereedschappen van uw bewerkingsmachine. In combinatie met de Montagehulp, digitale hoogtemeter en de meettafel onmisbaar voor het correct en eenvoudig wisselen van frezen in de toolhouders en het meten van de toollengte.