1-kopszaagmachines

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Macc New 315

De Macc NEW 315 is een 1-kops staalzaagmachine met met een hadnmatige neergaande zaagbeweging en een snel span klem voor de klemming van het werkstuk. De machine kan zwenken tussen -45° en +45°. Geschikt voor het zagen van stalen buizen en profielen. Optineel is de machine te verkrijgen met een machine voet.

Macc NTS 315

De Macc NTS 315 is een halfautomatische 1-kops zaagmachine voor het zagen van stalen buizen en profielen. De machine zwenkt van 45° links tot 60° rechts met vaste mechanische aanslagen voor een garandeerde nauwkeurige zaagsnede. Standaard inbegrepen is de machinevoet.

1-kopszaagmachines van Macc voor staal profielen

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen