Bewerkingscentra

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Categorie +

+

Merk +

Diameter +

Mecal MC 305 Kosmos

De Mecal MC 305 KOSMOS is een 4-assig CNC-bewerkingscentrum voor het bewerken van aluminium en PVC en staal profielen. De machine beschikt over 4 materiaalklemmen welke standaard pneumatisch worden gepositioneerd (DPM) of optioneel middels servomotoren (MMI) waarbij de klemmen allemaal tegelijk verplaatst worden.

Mecal MC 307 Falcon

De Mecal MC 307 FALCON is een 4-assig CNC-bewerkingscentrum voor het bewerken van aluminium en PVC en staal profielen. De machine beschikt over 5 materiaalklemmen welke standaard worden gepositioneerd door middel van servomotoren (MMI).

 

Mecal MC 305 Gianos

De MECAL MC 305 Gianos is een 4-assig CNC-bewerkingscentrum voor het bewerken van aluminium en staal profielen. De machine heeft een bewerkingslengte van 7,2m en kan tevens pendelen over twee werkvelden van 3,4m.

Mecal MC 304 Atlas-3

De Mecal MC 304 ATLAS is een 4-assig CNC-bewerkingscentrum voor het bewerken van aluminium profielen. De machine beschikt over 8 materiaalklemmen welke standaard pneumatisch worden gepositioneerd (DPM) of optioneel middels servomotoren (MMI) waarbij de klemmen allemaal tegelijk verplaatst worden.