CNC machines

Hoogwaardige CNC machines en handmatige bewerkingsmachines

Voor het snel en nauwkeurig bewerken van materialen zijn CNC machines en handgestuurde bewerkingsmachines de meest efficiënte en professionele keuzes. Bij Calvet vindt u een ruim assortiment machines voor het bewerken van aluminium, kunststof en staal profielen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor werkplaatsinrichtingen en accessoires. Koop of huur uw CNC machines en andere professionele productiesystemen bij Calvet en u profiteert altijd van de volgende voordelen:

  • Breed assortiment met CNC machines en handgestuurde bewerkingsmachines
  • Meer dan 50 jaar ervaring
  • Compleet servicepakket
  • Inruil ook mogelijk

CNC machines en meer bewerkingssystemen met de complete service van Calvet

Calvet heeft jarenlang ervaring met bewerkingscentra en bestaat al sinds 1930. Als exclusief dealer van hoogstaande merken garanderen we degelijke kwaliteit én de beste service. We zijn niet zomaar een machineleverancier, maar bieden u een unieke complete service. Van advies en installatie tot onderhoud en keuringen. Bovendien staan de experts van onze helpdesk continu stand-by om u snel van dienst te kunnen zijn met technische ondersteuning. Met ons complete servicepakket profiteert u jarenlang zorgeloos van uw CNC machine.

Het verschil tussen een CNC machine en handgestuurde machine

De afkorting CNC staat voor Computer Numerical Control. Het verschil tussen een CNC machine en handgestuurde machine is dat een CNC machine door een computer aangestuurd wordt, waardoor u profiteert van uiterste precisie en snelheid. CNC machines worden vaak gebruikt voor het verspanen en bewerken van onder andere aluminium, staal en pvc profielen. Door het gebruiken van een CNC machine zorgt u er bovendien voor dat de kans op fouten wordt geminimaliseerd. Wilt u advies over de juiste bewerkingsmachine voor uw situatie? Neem contact met ons op. Onze experts voorzien u graag van persoonlijk advies.

De juiste bewerkingsmachine kiezen

Ons ruime assortiment biedt veel mogelijkheden en het is belangrijk om goed te weten wat u precies voor ogen heeft met de bewerkingsmachine. Voor het aanschaffen van een product houdt u rekening met een aantal punten:

  1. Het materiaal dat u wilt bewerken: Calvet biedt CNC machines en handgestuurde machines voor de bewerking van aluminium, staal en pvc profielen.
  2. De beoogde formaten en de snelheid waarmee de bewerkingen uitgevoerd moeten worden.
  3. De locatie waar de machine geplaatst wordt: denk aan de beschikbare ruimte, stofafzuiging en krachtstroom.
  4. Tot slot: het is belangrijk dat u uw CNC machine altijd bij een erkende dealer koopt. Kies daarom voor Calvet. Wij leveren alle bekende merken en adviseren u graag over de juiste bewerkingsmachine voor uw situatie.

CNC machine inruilen, tweedehands kopen of huren?

CNC machines kunnen decennialang meegaan. Daarom biedt Calvet de mogelijkheid om uw oude machine in te ruilen bij aanschaf van een bewerkingsmachine. Naast de nieuwe producten verkopen we gebruikte machines van topkwaliteit. Liever een machine huren? Ook dat kan! Neem een kijkje bij ons aanbod.

Onderdelen en toebehoren voor uw machine

Naast de hoogwaardige machines die Calvet levert, kunt u bij ons terecht voor gereedschappen en toebehoren. Bent u op zoek naar frezen, boren, zaagbladen of andere instrumenten van topkwaliteit? In onze webshop vindt u tal van producten voor de professionele werkplaats.

Offerte aanvragen

Heeft u interesse in een CNC machine of handgestuurde bewerkingsmachine? Of heeft u vragen over de mogelijkheden? Onze experts staan u graag te woord. Voor vragen of afspraken vult u ons online contactformulier in. We bieden altijd deskundig advies op maat, of het nu gaat om de aanschaf van een bewerkingsmachine of het bestellen van onderdelen. Vraag eenvoudig online informatie aan en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.