Emmegi Comet R6 HP/I

De EMMEGI COMET R6 HP/I is een ultramodern 5-assig CNC bewerkingscentrum voorzien van een elektronische spindel. De machine is ontworpen het bewerken van profielen van aluminium, PVC en staal. De 4de en 5de as zorgen ervoor dat de spindel ook kan roteren van -15° tot 90° horizontaal en -360° tot 360° op de verticale as.

ALU
PVC
STAAL

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen - Emmegi Comet R6 HP/I

Lease deze machine

Leasebedrag vanaf € 3231,67 per maand

Inclusief transport, installatie en training

Technische specificaties

Specificatie Waarde
X as (lengte) 7.660 mm
Y as (breedte) 1.000 mm
Z as (hoogte) 450 mm
A as (spindelrotatie) -360° tot +360°
Motorvermogen 8,5 kW
Toerental 24.000 RPM
Opname HSK-63F
Aut. gereedschapsmagazijn 12 posities
Pneumatische klemmen 8 stuks

 

Opties

  • Automatisch profiellengtesysteem
  • Barcodescanner
  • Dak met oliedampen afzuiginstallatie op cabine
  • MG Pilot handbediening
  • CamPlus en SHAPE software
  • Aansturing mogelijk via calculatiepakketten

De EMMEGI COMET R6 HP is een ultramodern 5-assig CNC bewerkingscentrum voorzien van een elektronische spindel. De machine is ontworpen voor boren, frezen, tappen, verzinken, flowdrillen en uithoeken van profielen van aluminium, PVC en staal. De Emmegi Comet R6 HP beschikt over 2 extra assen voor het positioneren van klemmen, die het mogelijk maken om de klemmen te positioneren terwijl de machine werkt in de ‘swing modus’.

De vierde en vijfde assen zorgen ervoor dat de electronische spindel continu NC gestuurd kan draaien van -15° tot 90° op de horizontale as en van 0° tot 720° op de verticale as, om de bovenkant en de laterale zijdes van het profiel te bewerken.

De machine beschikt over een magazijn voor 12 gereedschappen op de X-as, dat ook plaats biedt aan één frees schijf. Daarnaast kent het een verplaatsbaar werkbereik dat zorgt voor de in- en uitvoer van het werkstuk en daarmee zorgt voor een significant groter werkgebied.