Emmegi Comet X4

De EMMEGI COMET X4 is een 4-assig CNC bewerkingscentrum voorzien van een elektronische spindel. De machine is ontworpen voor het bewerken van profielen van aluminium,
PVC en staal. De machine beschikt over een magazijn voor 10 gereedschappen, waar ook een haakse tool in kan, zodat profielen van 5 verschillende kanten bewerkt kunnen worden.

ALU
PVC
STAAL

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen - Emmegi Comet X4

Lease deze machine

Leasebedrag vanaf € 1744,86 per maand

Inclusief transport, installatie en training

Technische specificaties

Specificatie Waarde
X as (lengte) 4.250 mm
Y as (breedte) 420 mm
Z as (hoogte) 430 mm
A as (spindelrotatie) 0° tot 180°
Motorvermogen 7 kW
Toerental 16.500 RPM
Opname HSK-50F
Aut. gereedschapsmagazijn 10 posities
Pneumatische klemmen 4 stuks

Opties

  • Automatisch profiellengtesysteem
  • Barcodescanner
  • Dak met oliedampen afzuiginstallatie op cabine
  • MG Pilot handbediening
  • CamPlus en SHAPE software
  • Aansturing mogelijk via calculatiepakketten

De EMMEGI COMET X4 is een 4-assig CNC bewerkingscentrum voorzien van een elektronische spindel. De machine is ontworpen voor het bewerken van profielen van aluminium, PVC en (max. 2 mm dik) staal. De machine beschikt over een magazijn voor 10 gereedschappen, waar ook een haakste tool in kan, zodat profielen van 5 verschilende kanten bewerkt kunnen worden.

De vierde as zorgt ervoor dat de electronische spindel continu NC gestuurd kan draaien van 0° tot 180° om de laterale zijdes van het profiel te bewerken.

De dubbele pneumatische aanslagen maken het mogelijk om in ‘multi-piece’ modus te werken. Hiermee wordt het werkgebied aanzienlijk groter en kan efficiënter met de machine gewerkt worden.