Emmegi Comet X6 (HP)

De EMMEGI COMET X6(HP) is een 4-assig CNC bewerkingscentrum voorzien van een elektronische spindel. De machine is ontworpen voor het bewerken van profielen van aluminium, PVC en staal. De machine beschikt over een magazijn voor 10 gereedschappen, waar ook een haakse tool in kan, zodat profielen van 5 verschillende kanten bewerkt kunnen worden.

ALU
PVC
STAAL

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen - Emmegi Comet X6 (HP)

Lease deze machine

Leasebedrag vanaf € 2256,51 per maand

Inclusief transport, installatie en training

Technische specificaties

Specificatie Waarde
X as (lengte) 7.970 mm
Y as (breedte) 420 mm
Z as (hoogte) 430 mm
A as (spindelrotatie) 0° tot 180°
Motorvermogen 7 kW
Toerental 16.500 RPM
Opname HSK-50F
Aut. gereedschapsmagazijn 10 posities
Pneumatische klemmen 6 stuks

Opties

  • Automatisch profiellengtesysteem
  • Barcodescanner
  • Dak met oliedampen afzuiginstallatie op cabine
  • MG Pilot handbediening
  • CamPlus en SHAPE software
  • Aansturing mogelijk via calculatiepakketten

De EMMEGI COMET X6 (HP) is een ultramodern 4-assig CNC bewerkingscentrum voorzien van een elektronische spindel. De machine is ontworpen voor de bewerking van profielen van aluminium, PVC en (tot 2 mm dik) staal. Met de Comet X6 en de Comet X6 HP is het mogelijk om in ‘single-piece’ of ‘multi-piece’ modus te werken. De HP-versie beschikt over 2 extra assen voor het positioneren van klemmen, die het mogelijk maken om de klemmen te positioneren terwijl de machine werkt in de ‘swing modus’.

De machine beschikt over een magazijn voor 10 gereedschappen op de X-as, dat ook plaats biedt aan één frees schijf. Daarnaast kent het een verplaatsbaar werkbereik dat zorgt voor de in- en uitvoer van het werkstuk en daarmee zorgt voor een significant groter werkgebied.  De vierde as zorgt ervoor dat de electronische spindel continu NC gestuurd kan draaien van 0° tot 180°.