Emmegi Satellite XL

De EMMEGI SATELLITE XL is een ultramodern 5-assig bewerkingscentrum, speciaal ontworpen voor het bewerken van grote en zware profielen van aluminium, PVC en staal. Het beweegbare gedeelte bestaat uit een portaalconstructie waar de krachtige 10 KW (S1) elektrische spindel is opgehangen.

ALU
PVC
STAAL

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen - Emmegi Satellite XL

Lease deze machine

Leasebedrag vanaf € 4097,63 per maand

Inclusief transport, installatie en training

Technische specificaties

Specificatie Waarde
X as (lengte) 6.650 mm
Y as (breedte) 800 mm
Z as (hoogte) 525 mm
A as (spindelrotatie) 0° tot +360°
Motorvermogen 10 kW
Toerental 24.000 RPM
Opname HSK-40E
Aut. gereedschapsmagazijn 9+1 posities
Pneumatische klemmen 6 stuks

Opties

  • Verlengde X-as 10.000mm
  • Automatisch profiellengtesysteem
  • Barcodescanner
  • Oliedampen afzuiginstallatie
  • MG Pilot handbediening
  • CamPlus en SHAPE software
  • Aansturing mogelijk via calculatiepakketten

De EMMEGI SATELLITE XL is een ultramodern 5-assig bewerkingscentrum, speciaal ontworpen voor het bewerken van grote en zware profielen zoals boren, frezen, tappen, verzinken, flowdrillen en uithoeken van profielen van aluminium, PVC en staal. Het beweegbare gedeelte bestaat uit een portaalconstructie waar de krachtige 10 KW (S1) elektrische spindel is opgehangen. De spindel is voorzien van een HSK40E opname en levert hoogstaande prestaties bij zware (industriële) bewerkingen. Het gereedschapsmagazijn is in de portaal ingebouwd en bergt 9 gereedschappen, het 300 mm zaagblad heeft een eigen magazijn.

De machine kan pendelen waardoor de stilstand tijd wordt geminimaliseerd. Een profiel kan worden gewisseld terwijl de machine in het andere werkvlak een profiel aan het bewerken is. De portaal is voorzien van een elegante cabine die niet alleen bescherming aan de machine-operator biedt, maar ook een geluidreducerend effect heeft.