Emmegi Vegamatic Pusher TC

De EMMEGI VEGAMATIC PUSHER T is een semiautomatisch zaagcentrum met horizontale zaagvoeding en 3 gestuurde assen. De machine zaagt automatisch volgens vooraf ingestelde en geoptimaliseerde zaagmenu’s en kan aan beide kanten van het profiel onder een hoek zagen. De machine is bedoeld voor het zagen onder hoeken van 45° tot 135° en handmatig invoeren.

ALU
PVC
STAAL

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen - Emmegi Vegamatic Pusher TC

Lease deze machine

Leasebedrag vanaf € 2019,76 per maand

Inclusief transport, installatie en training

Technische specificaties

Specificatie Waarde
Motor vermogen 3 kW
Diameter zaagblad 550 mm
Max. profielhoogte 220 mm
Max. profiellengte 6.850 mm
Min. theoretische zaaglengte 0 mm
Zaaghoeken 45° tot 135°

Opties

  • Labelprinter
  • Horizontale en verticale boor units
  • Spanen afzuiginstallatie
  • Software JOB voor aansturing met zaaglijsten

De EMMEGI VEGAMATIC PUSHER TC is een automatisch zaagcentrum met horizontale zaagvoeding en 3 gestuurde assen. De machine zaagt automatisch volgens vooraf ingestelde en geoptimaliseerde zaagmenu’s en kan aan beide kanten van het profiel onder een hoek zagen. De machine is bedoeld voor het zagen onder hoeken van 45° tot 135° en voert automatisch uw werkstukken in.

Het uitvoermagazijn voor het werkstuk heeft een automatisch kantel- en transportsysteem dat ervoor zorgt dat de bewerking ononderbroken kan plaatsvinden, zodat de doorlooptijd wordt verkort. Bovendien laat het magazijn de reeds bewerkte werkstukken afstapelen, terwijl een sensor die een signaal afgeeft als het magazijn vol is, de uitvoering bewaakt.

Optioneel kunnen er horizontale en verticale boorunits op worden gemonteerd voor specifieke geautomatiseerde bewerkingsprocessen.