1-kopszaagmachines

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Categorie +

+

Merk +

Diameter +

Pemac 300

De Pemac 300 M is een 1-kopszaagmachine met een handmatig opkomend zaagblad en een handmatige klemming van het werkstuk. Geschikt voor het zagen van glaslatten en/of kleine aluminium profielen.

Mecal SW 400 M

De Mecal SW 400M is een 1-kopszaagmachine met een handmatige neergaande zaagbeweging. Het zaagblad kan zwenken tussen 134°, 90°, 45° en
neigen tot 45°.

Pemac SA 350

De Pemac SA 350 bestaat uit twee modellen, waarbij de SA 350 M handmatige zaagbeweging heeft en de SA 350 P een pneumatische zaagbeweging.

 

Pemac SA 400

De Pemac SA 400 is een 1-kopszaagmachine met een automatische opkomende zaagbeweging middels één twee-handsbediening. De machine heeft een draaibare werktafel met een hoekinstelling van -60° tot +60°. Geschikt voor het zagen van aluminium en PVC profielen.

Pemac SA 500

De Pemac SA 500 is een 1-kopszaagmachine met een automatische opkomende zaagbeweging middels één twee-handsbediening. De machine heeft een draaibare werktafel met een hoekinstelling van -60° tot +60°. Geschikt voor het zagen van aluminium en PVC profielen. Optioneel is het mogelijk om de machine te voorzien met een automatisch beweegbare beschermkap.

Pemac SA 600

De Pemac SA 600 is een 1-kopszaagmachine met een automatische opkomende zaagbeweging middels één twee-handsbediening. De machine heeft een draaibare werktafel met een hoekinstelling van -60° tot +60°. Geschikt voor het zagen van aluminium en PVC profielen. Optioneel is het mogelijk om de machine te voorzien met een automatisch beweegbare beschermkap.

 

Pemac SA 800

De Pemac SA 800 is een 1-kopszaagmachine met een automatische opkomende zaagbeweging middels één twee-handsbediening. De machine heeft een draaibare werktafel met een hoekinstelling van -60° tot +60°. Geschikt voor het zagen van aluminium en PVC profielen. Optioneel is het mogelijk om de machine te voorzien met een automatisch beweegbare beschermkap.

Pemac SF 600

De Pemac SF 600 is een 1-kopszaagmachine met een automatisch opkomende zaagbeweging met één twee-handsbediening voor het 90° zagen van (grote) aluminium en PVC profielen.
Optioneel is het mogelijk om de machine te voorzien met een automatisch beweegbare beschermkap.

 

Pemac SA 650E

De Pemac SA 650E is een 3-D 1-kopszaagmachine met een automatisch opkomende zaagbeweging middels een twee-handsbediening. De machine kan zwenken -22.5° en +22.5° en neigen tussen 90° en +30° naar links. De machine is geschikt voor het zagen van grote aluminium profielen. Bediening middels een 10 inch TFT Touch Screen voorzien van Windows 10.

1-kopszaagmachines van Pemac voor aluminium profielen

Calvet heeft diverse 1-kopszaagmachines van ons eigen merk Pemac voor het zagen van aluminium en PVC profielen. Bij de bewerkingsmachines is er een keuze voor een handmatige neergaande of automatische opkomende zaagbeweging middels een twee-handsbediening. Daarnaast kunt u kiezen uit een zaag aggregaat dat kan zwenken en neigen om zo uit een variabele hoek te zagen.

De Pemac SA 650E is een unieke machine waarmee u grote aluminium profielen 3D verstek kunt zagen. De bediening verloopt middels een 10 inch TFT touch screen dat voorzien is van Windows besturing.

De meeste machines zijn uit te breiden met aanvullende opties zoals ledverlichting, automatische beschermkap en/of pneumatische klemming van het profiel. Neem contact op met één van onze specialisten voor de beste configuratie voor uw bewerkingsmachine.

 

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen