2-kopszaagmachines

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Product Subcategorie +

Product Toepasbaarheid +

Product Merk +

Product Model +

Product Diameter +

Geschikt voor +

Mecal SW453 Plug

De Mecal SW 453 Plug is een elektronische 2-kopszaagmachine met een zaagbladdiameter van 500mm en een automatische zaagpositionering die rekening houdt met de profiel hoogte en de gewenste hoeken. De zaagaggregaten zwenken pneumatisch gestuurd naar buiten. De zaaghoeken bevinden zich tussen 90° en +22,5°. Bediening gaat middels één 7.0 inch Touch screen.

Mecal SW 553 Argus

De Mecal SW 553 Argus is een elektronische 2-kopszaagmachine met een zaagbladdiameter 550 mm en een automatische zaagpositionering die rekening houdt met de profiel hoogte en de gewenste hoeken. De zaagaggregaten zwenken pneumatisch gestuurd naar buiten. De zaaghoeken bevinden zich tussen 90° en +22,5°. Bediening gaat middels één 10.0 inch Touch screen.

Mecal SW 553 Reverse Garda

De Mecal SW 553 Reverse Garda is een elektronische 2-kopszaagmachine met een zaagbladdiameter van 550mm en een automatische zaagpositionering die rekening houdt met de profiel hoogte en de gewenste hoeken. De zaagaggregaten zwenken pneumatisch gestuurd (Reverse Garda) of servo gestuurd (Reverse Garda-3) van binnen naar buiten. De zaaghoeken bevinden zich tussen -22,5° en +22,5°. Bediening gaat middels een 10 inch (Reverse Garda) of een 15 inch  (Reverse Garda) HMI Touch screen.

Mecal TDC 622 Edge Master

De Mecal TDC 622 Edge Master is een 5-assige CNC-gestuurde 2-kopszaagmachine met een zaagbladdiameter van 600 mm en automatische zaagpositionering.
De zaagbeweging gaat van onder naar boven waarbij de zaagbladen kunnen zwenken van buiten naar binnen tussen -160° en +45° en neigen van binnen naar buiten tussen +45° en -45°. De machine kenmerkt zich door het grote zaagbereik en de mogelijkheid om 3D te kunnen zagen. Hierdoor is de machine uitermate geschikt voor zowel de Gevelbouw als de Industrie. Bediening gaat middels één 10 inch HMI Touch screen.

Pertici 500 TS/22

De Pertici 500 TS/22 is een elektronische 2-kopszaagmachine met een automatische zaagpositionering die rekening houdt met de profiel hoogte en de gewenste hoeken. De zaagaggregaten zwenken pneumatisch naar buiten tussen -22,5° en 90°. Bediening gaat middels één 15 inch TFT touchscreen. De machine kan worden voorzien van een industriële labelprinter om een werkstuk gemakkelijk te kunnen identificeren in het verdere productieproces.

Pertici TSE 600/22

De Pertici TSE 600/22 is een elektronische 2-kopszaagmachine met een automatische zaagpositionering die rekening houdt met de profiel hoogte en de gewenste hoeken. De zaagaggregaten zwenken servo gestuurd van binnen naar buiten. De zaaghoeken bevinden zich tussen -20° en +20°. Bediening gaat middels één 15 inch TFT touchscreen. De machine kan worden voorzien van een industriële labelprinter om een werkstuk gemakkelijk te kunnen identificeren in het verdere productieproces.

2-kopszaagmachines voor het zagen van aluminium profielen

Onze 2-kopszaagmachines zijn de meest geavanceerde zagen in de markt voor het zagen van aluminium en PVC profielen! Na 50 jaar innoveren in bewerkingsmachines weten we precies wat de markt wilt en daarom hebben we twee merken in ons assortiment die daar perfect bij aansluiten: Mecal en Pertici.

Onze zagen zijn elektronisch gestuurd en beschikken over een automatische positionering van het zaagblad dat rekening houdt met de profiel hoogte en de gewenste hoeken. De zaag-aggregaat kan zwenken en neigen tussen bepaalde hoeken die per machine zijn gespecificeerd. 

De zaagmachines van Mecal en Pertici staan wereldwijd bekend om hun uitzonderlijke prestaties en de solide constructie die oerdegelijk is. De machines zijn geschikt voor het zagen van profielen van aluminium en kunststof van verschillende diktes en variërende zaaghoeken. Deze ultramoderne 2-kopszaagmachines zijn de laatste generatie die het rendement van uw productie direct verbeteren door de hoge productiecyclus,  nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid.

Met de Mecal TDC 622 Edge master en de Pertici TSE 600/22 hebben we twee ultramoderne CNC-gestuurde 2-kopszaagmachines in ons assortiment. Beide machines zijn voor zien van een grot Touchscreen met Windows besturingssysteem. De machines kenmerken zich door het grote zaagbereik en de mogelijkheid om 3D te kunnen zagen wat de machines uitermate geschikt maakt voor de gevelbouw en industrie.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen