2-kopszaagmachines

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Categorie +

+

Merk +

Diameter +

Mecal SW453 Plug

De Mecal SW 453 PLUG is een elektronische 2-kopszaagmachine met een automatische zaagpositionering die rekening houdt met de profielhoogte en de gewenste hoeken. De positionering van de zaaghoeken is pneumatisch. De zaagbladen kantelen naar buiten tussen 90° en 22.5°.

Mecal SW 553 Argus

De Mecal SW 553 ARGUS is een elektronische 2-kopszaagmachine met een automatische zaagpositionering die rekening houdt met de profielhoogte en de gewenste hoeken. De positionering van de zaaghoeken is pneumatisch. De zaagbladen kantelen naar buiten tussen 90° en 22.5°. De machine kan worden voorzien van een industriële labelprinter om een werkstuk gemakkelijk te kunnen identificeren in het verdere productieproces.

Mecal SW 553 Reverse Garda

De Mecal SW 553 Reverse Garda-3 is een elektronische 2-kops zaagmachine met een automatische zaagpositionering. De positionering van de zaaghoeken is servo-gestuurd. De zaagbladen kantelen van binnen naar buiten tussen 135° en 22.5°.

Mecal TDC 622 Edge Master

De Mecal TDC 622 Edge Master is een 5-assige CNC-gestuurde 2-kopszaagmachine met een zaagblad diameter van 600 mm en automatische zaagpositionering. De zaagbeweging gaat van onder naar boven waarbij de zaagbladen kunnen zwenken van buiten naar binnen tussen 135° en +22.5° en neigen tussen 90° en +45°.

Pertici 500 TS/22

De Pertici 500 TS/22 is een elektronische 2-kopszaagmachine met een automatische zaagpositionering die rekening houdt met de profiel hoogte en de gewenste hoeken. De zaagaggregaten zwenken pneumatisch naar buiten tussen -22,5° en 90°. Bediening gaat middels één 15 inch TFT touchscreen.

Pertici TSE 600/22

De Pertici TSE 600/22 is een elektronische 2-kopszaagmachine met een automatische zaagpositionering die rekening houdt met de profiel hoogte en de gewenste hoeken. De zaagaggregaten zwenken servo-gestuurd van binnen naar buiten. De zaaghoeken bevinden zich tussen -20° en +20°. Bediening gaat middels één 15 inch TFT touchscreen.

2-kopszaagmachines voor het zagen van aluminium profielen

Onze 2-kopszaagmachines zijn de meest geavanceerde zagen in de markt voor het zagen van aluminium en PVC profielen! Na 50 jaar innoveren in bewerkingsmachines weten we precies wat de markt wilt en daarom hebben we twee merken in ons assortiment die daar perfect bij aansluiten: Mecal en Pertici.

Onze zagen zijn elektronisch gestuurd en beschikken over een automatische positionering van het zaagblad dat rekening houdt met de profiel hoogte en de gewenste hoeken. De zaag-aggregaat kan zwenken en neigen tussen bepaalde hoeken die per machine zijn gespecificeerd. 

De zaagmachines van Mecal en Pertici staan wereldwijd bekend om hun uitzonderlijke prestaties en de solide constructie die oerdegelijk is. De machines zijn geschikt voor het zagen van profielen van aluminium en kunststof van verschillende diktes en variërende zaaghoeken. Deze ultramoderne 2-kopszaagmachines zijn de laatste generatie die het rendement van uw productie direct verbeteren door de hoge productiecyclus,  nauwkeurigheid en gebruiksvriendelijkheid.

Met de Mecal TDC 622 Edge master en de Pertici TSE 600/22 hebben we twee ultramoderne CNC-gestuurde 2-kopszaagmachines in ons assortiment. Beide machines zijn voor zien van een grot Touchscreen met Windows besturingssysteem. De machines kenmerken zich door het grote zaagbereik en de mogelijkheid om 3D te kunnen zagen wat de machines uitermate geschikt maakt voor de gevelbouw en industrie.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen