Afzuiging

Onze specialisten kunnen u perfect adviseren welke machine of verbruiksartikelen u nodig heeft.

Productcategorie

Product Subcategorie +

Product Toepasbaarheid +

Product Merk +

Product Model +

Product Diameter +

Geschikt voor +

Pemac Vacuum 40L

De Pemac Vacuum 40L is een middelgroot model stofzuiger voor het schoonmaken van machines en de werkplek omgeving. De opvangbak heeft een capaciteit van 40 liter. Dankzij de geïntegreerde geluidsdemping is de stofzuiger geluidsarm.

Optioneel leverbaar is een cleaningkit slang en afzuigmonden.

Pemac Vacuum 100L

De Pemac Vacuum100L is een middelgroot model stofzuiger voor het schoonmaken van machines en de werkplek omgeving. De opvangbak heeft een capaciteit van 100 liter. Dankzij de geïntegreerde geluidsdemping is de stofzuiger geluidsarm.

Optioneel leverbaar is een cleaningkit slang en afzuigmonden.

Pemac Industrial 100L

De Pemac Industrial 100L is een groot model afzuiger voor het afzuigen van aluminium spanen. Denk hierbij aan aluminium zaag en freesmachines. De De opvangbak heeft een capaciteit van 100 liter. Dankzij de geïntegreerde geluidsdemping is de afzuiging geluidsarm.

Pemac Industrial 160L

De Pemac Industrial 160L is een groot model afzuiger voor het afzuigen van aluminium spanen. Denk hierbij aan aluminium zaag en freesmachines. De Industrial 160L beschikt over een 3 uitvoeringen met 2,2kw, 3kw en 7,5 kw zware motor. De opvangbak heeft een capaciteit van 160 liter. Dankzij de geïntegreerde geluidsdemping is de afzuiging geluidsarm. Optioneel leverbaar is een automatisch start/stop systeem voor het in-en uitschakelen van de afzuiging unit.

ARNO VF

De ARNO VF is een luchtfilterinstallatie voor oliedampen van aluminium, staal en PVC bewerkingsmachines. Deze zeer compacte installatie zorgt ervoor dat olienevel in uw werkplaats tot het verleden behoort en uw werknemers in een gezond klimaat kunnen werken. Het apparaat kan aan een bestaande machine gekoppeld worden, op voorwaarde dat deze machine (min of meer) gesloten is. De olie wordt opgevangen in een apart reservoir; er wordt dus niet naar buiten afgevoerd. Door gebruik te maken van een aparte filter kunnen ook chloordampen, die bij het zagen of bewerken van kunststofprofielen (PVC) vrijkomen, geneutraliseerd worden.

Afzuiging

In een industriële omgeving is het verplicht om een goede afzuiginstallatie te hebben. Dit zorgt voor een veilige werkomgeving voor u en uw collega’s. Onze afzuiginstallaties zijn geschikt voor het opvangen afzuigen van een groot gedeelte van aluminium spanen en of PVC oliedampen. Met de Pemac Vacuum en Industrial heeft een u een mobiele afzuiger die geschikt is voor aluminium spanen. Met de Arno VF kunt u ook oliedampen opvangen die vrij komen bij het bewerken van PVC. Het afzuigsysteem is geslaagd wanneer we uw mensen in een veilige omgeving kunnen laten werken en uw productiehallen en materialen kunnen beschermen. Onze afzuiging is geschikt voor o.a. 2-kopszaagmachines.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen