Freesmachines

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Product Subcategorie +

Geschikt voor +

Product Toepasbaarheid +

Product Merk +

Product Model +

Product Diameter +

Pemac 01P

De Pemac 01P kopieerfreesmachine is een 1-kopsfrees met hoog toerental, ontworpen voor het frezen van aluminium, PVC, lichte legeringen en staalprofielen tot 2 mm dikte. De machine is uitgerust met twee pneumatische klemmen die instelbaar zijn in hoogte en lengte.

Pemac 03PL

De Pemac 03PL is een 3-kops kopieerfreesmachine (lang model), speciaal voor het frezen van deursloten op verschillende punten. De Pemac 03 PL is uitermate geschikt voor het frezen van aluminium, PVC en lichte legeringen, zowel in dwars- als in langs- richting of volgens de meegeleverde kopieerplaat.

Pemac 050P(A)

De Pemac 050 P(A) is een contramalfrees voor zowel PVC als aluminium met een manuele freesbeweging. De machine is ook leverbaar met een automatische voortbeweging van de frees (050 PA).

Graule AKF 6/250

De Graule AKF 6-250 is een contramalfrees voor zowel PVC als aluminium. Er kan gekozen worden voor een automatische profielvoortbeweging via een hydropneumatische voedingscilinder. Dit garandeert een zeer gelijkmatige regelbare snelheid.

Graule AKF 6/300

De Graule AKF 6-300 is een contramalfrees voor zowel PVC als aluminium. Er kan gekozen worden voor een automatische profielvoortbeweging een hydropneumatische voedingscilinder. Dit garandeert een zeer gelijkmatige regelbare snelheid.

Graule AKF 6-S

De Graule AKF 6-S is een contramalfrees voor zowel PVC als aluminium met een snelwisselaar voor het wisselen van de freespakketten. Er kan gekozen worden voor een automatische profielvoortbeweging via een hydropneumatische voedingscilinder. Dit garandeert een zeer gelijkmatig regelbare snelheid.

Graule AKF 6-SI

De Graule AKF 6-SI is een contramalfrees speciaal aangepast voor het Aliplast IDA systeem. De contramalfrees beschikt over pneumatische hoogte- verstelling , dubbelzijdige aanslag en een snel wisselaar voor het wisselen van de freespakketten.

Freesmachines

In assortiment hebben we contramal en kopieerfreesmachines van het merk Graule en ons eigen merk Pemac. Een contramalfreesmachine wordt gebruikt voor het contramallen van aluminium en PVC voor de vervaardiging van kozijnen, ramen en deuren. Dit heeft als voordeel dat men niet door de naden kan kijken van de verbindingen.
De freesmachines van graule zijn voorzien van een hydropneumatische voedingscilinder wat als voordeel heef dat het profiel automatisch voortbeweegt met een zweer gelijkmatige snelheid.

De Pemac kopieerfreesmachines zijn beschikbaar in een 1 en 3-kops machine. Deze machines zijn speciaal voor het frezen van deursloten op verschillende punten,. De Pemac 03PL is uitermate geschikt voor het frezen van lichte legeringen, PVC en aluminium.

Onze freesmachines zijn uitbreidbaar met aanvullende opties om uw bewerkingsproces nog efficienter te maken. Vraag naar de mogelijkheden door contact op te nemen via het onderstaande formulier.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen