Hoekenpersen

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Categorie +

+

Merk +

Diameter +

Atla Coop Jolly

De Atla Coop JOLLY is een hoekenpersmachine voor het verbinden van aluminium profielen bij het vervaardigen van ramen en deuren. De persing is pneumatisch met een mechanische overbrenging. Er kunnen profielen worden geperst met een maximale doorsnede 120×100 mm (HxB). De maximale pershoogte is 115 mm.

Pressta 5000

De Pressta 5000 is een hoekenpersmachine voor het verbinden van aluminium profielen bij het vervaardigen van ramen en deuren. De persing is pneumatisch met een mechanische overbrenging. De messen zijn instelbaar in de diepte en de langs richting tussen 25 en de 60 mm. De maximale pershoogte is 130 mm.

Atla Coop Solution

De Atla coop SOLUTION is een CNC-gestuurde hoekenpersmachine voor het verbinden van aluminium profielen bij het vervaardigen van ramen en deuren. De persing is pneumatisch met een mechanische overbrenging. Het instellen van de persmessen gaat elektronisch, in het geheugen is ruimte voor 100 programma’s zodat de operator zich niet bezig hoeft te houden met het wisselen, instellen en opzoeken van de juiste persmessen die horen bij het betreffende profiel.

Hoekenpersen

Een hoekenpers wordt gebruikt voor het vervaardigen van aluminium ramen en deuren. De persing van een hoekenpers is pneumatisch met een mechanische overbrenging. In assortiment hebben we het Italiaanse merk Atla Coop en het Duitse merk Pressta. Wanneer u kijkt voor een hoekenpers is het goed om naar de juiste specificaties te kijken. Zo is de Pressta 5000 een  kleiner bereik (HxB) dan de Atla Coop Jolly. Wilt u een CNC gestuurde hoekenpers dan is Atla Coop Solution de perfecte oplossing. Met ruimte voor 100 programma’s kan de operator zich compleet focussen op zijn werk zonder zich zorgen te maken over het instellen en wisselen van de juiste persmessen.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen