Ponsmachines

Onze specialisten kunnen u perfect adviseren welke machine of verbruiksartikelen u nodig heeft.

Productcategorie

Categorie +

+

Merk +

Diameter +

 

Pressta Dyno 9

De Pressta DYNO 9 is een ponsmachine die optioneel kan worden uitgerust met een draaikrans voor de opslag van vijf matrijzen voor het eenvoudig en snel wisselen van matrijzen, hierdoor is er geen insteltijd. Kenmerkend is de hoge nauwkeurigheid en de lange levensduur. De bediening is zeer eenvoudig door middel van voetbediening.

Pressta Dyno 15

De Pressta DYNO 15 is een ponsmachine die optioneel kan worden uitgerust met een draaikrans voor de opslag van vijf matrijzen voor het eenvoudig en snel wisselen van matrijzen, hierdoor is er geen insteltijd. Kenmerkend is de hoge nauwkeurigheid en delange levensduur. De bediening is zeer eenvoudig door middel van voetbediening.

Ponsmachines

De ponsmachines van Pressta maken het flexibel bewerken van vele verschillende stukken mogelijk. Naast ponsen beschikken de machines ook over de mogelijkheid om plaatdelen om te vormen of schroefdraad aan te brengen – en dat alles op één machine. De ponskop kan elk gereedschap in elke willekeurige hoekpositie draaien. Dat minimaliseert de voorbereidingstijd en verhoogt uw productiviteit. Innovatieve ontwikkelingen zoals de actieve en de neerlaatbare matrijs garanderen de beste kwaliteit van de onderdelen. Intelligente automatiseringsmogelijkheden ontlasten de operator en verhogen de doorloop.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen