Radiaalzaagmachines

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Productcategorie

Categorie +

+

Merk +

Diameter +

Graule ZS 85 (N)

De Graule ZS 85 (N) is een radiaalzaagmachine met een zaagblad diameter van 300 mm voor het afkorten van profielen met een horizontale en verticale verstek.

Graule ZS 135 (N)

De Graule ZS 135 (N) is een radiaalzaagmachine met een zaagblad diameter van 350 mm voor het afkorten van profielen met een horizontale en verticale verstek.

Graule ZS 170 (N)

De Graule ZS 170 (N) is een radiaalzaagmachine met een zaagblad diameter van 420 mm voor het afkorten van profielen met een horizontaal en verticaal verstek.

Graule ZS 200 (N)

De Graule ZS 200 (N) is een radiaalzaagmachine met een zaagblad diameter van 520 mm voor het afkorten van profielen met een horizontale en verticale verstek.

Graule ZS 200 N 3D HV

De Graule ZS 200 N 3D HV is een geavanceerde radiaalzaagmachine met een zaagblad diameter van 520 mm voor het afkorten van profielen met een horizontale en verticale verstek. Deze uitvoering van de Graule ZS 200 N radiaalzaagmachine is voorzien van Tigerdrive; een gemotoriseerd systeem waarmee de hoek volledig automatisch ingesteld wordt.

Radiaalzaagmachines

Met de radiaalzaagmachines van Graule hebben we een solide merk in ons assortiment voor het afkorten van Aluminium en PVC profielen met horizontale en verticale versterk. De Graule zaagmachines zijn uit te breiden met onze zelf ontwikkelde Tigerdrive; een gemotoriseerd systeem waarmee de hoek volledig automatisch ingesteld wordt. Met het Tigerdrive bedieningspaneel stelt u de gewenste hoek in. Vervolgens beweegt de zaag zich radiaal (van achter naar voren) waarbij de zaagkop zowel kan zwenken als neigen.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen