Werkplaatsinrichting

Onze specialisten kunnen u perfect adviseren welke machine of verbruiksartikelen u nodig heeft.

Categorie +

+

Merk +

Diameter +

Calvet B-4000

De Calvet B-4000 is een montagetafel voor het assembleren van deuren en kozijnen. Het werk oppervlak is eenvoudig te vergroten of verkleinen door middel van de uitschuifbare liggers, die zijn voor zien van rubbers voor het krasbestendig werken.

Calvet DT 1000

De Calvet DT 1000 is een montagetafel voor het monteren van beslagen, het aanbrengen van tochtprofielen, hoekafwerking en andere montage werkzaamheden. Het werk oppervlak is eenvoudig te vergroten of verkleinen door middel van de 4 draai- en uitschuifbare telescoop armen.

Calvet Draai hef tafel DHT

De Draai Hef Tafel DHT is een in hoogte verstelbare werktafel, die in alle richtingen uitschuifbaar is. De gelagerde draaikrans kan pneumatisch in een positie geblokkeerd worden voor optimale stabiliteit.

Calvet CPB

De Calvet CPB is een verrijdbare haspelwagen voor het eenvoudig afrollen van dichtingen.

Calvet Draai-kiptafel DHKT

Met de draai-(hef)-kiptafels kunnen moeiteloos draaien en ook kiepen in de meest gunstige werkhouding. Kiepen gaat pneumatisch door middel van een handventiel, draaien gebeurt pneumatisch door middel van een voetpedaal.

Urban AT 2000/3000

De Urban AT 2000 / 3000 is een is een montagetafel voor het assembleren van deuren en kozijnen. Het werk oppervlak is eenvoudig te vergroten of verkleinen door middel van de
uitschuifbare liggers, die zijn voor zien van rubbers voor het krasbestendig werken. De tafel heeft werkhoogte van 850 tot 950 mm wat ideaal is om ergonomisch te werken.

Calvet MTRK

Is een montage tafel voor het monteren van rolluikkasten waarbij de tafel pneumatisch kan kantelen. Precisie geleidingen, 4 rugsteunen zorgen voor een absoluut synchroom en uiterst stabiele tafel. De breedte van tafel is van 2.000 tot 3.000 mm instelbaar.

Calvet CCR

De Calvet CCR is een transportwagen voor het transporteren en opslaan van afgewerkte deuren/kozijnen. Het onderstel heeft ingebouwde transportrollen om zware of volumineuze elementen makkelijker te kunnen hanteren.

Calvet CHP-5

De Calvet CHP-5 is een transport wagen voor het tijdelijk horizontaal opslaan van gezaagde of bewerkte profielen. De draagarmen bestaan uit 5 lagen met één tussen afstand van 200mm hoog. De breedte van de draagarmen is 400mm. Alle daagarmen zijn voorzien van rubberen antislip voor het krasbestendig transporteren van profielen.

Urban PSW 1600 3/4

De Urban PSW  1600 is een transportwagen die beschikbaar is een 3 en 4 variant. De PSW 1600 is een transportwagen die gebruikt wordt om gezaagde en-of bewerkte profielen op te slaan en ze naar de werkplek te transporteren. De PSW 1600/3 bestaat uit 3 compartimenten die ieder voorzien zijn met 15 liggers van 105 mm per kant. Alle liggers zijn voorzien van PVC coating voor het krasbestendig transporteren. De PSW 1600/4 bestaat uit 4 compartimenten met ook 15 liggers en 105 mm per kant.

Calvet GLW-D

De Calvet GLW-D is een dubbelzijdige stockagewagen voor de opslag van glaslatten. Elke zijde kent 15 compartimenten van 65 mm breed. De compartimenten zijn voorzien van pvc-contactoppervlak dat schade aan de glaslatten voorkomt. Uitgerust met 4 zwenkwielen van rubber.

Calvet GLW 40

De Calvet GLW-40 is een dubbelzijdige stockagewagen voor de opslag van glaslatten. Elke zijde kent 20 compartimenten van 68 mm breed.

Calvet CCP

De Calvet CCP is een transport wagen voor het stockeren van vleugels. De 9 compartimenten zijn 100 mm breed en voorzien van rubberen antislip voor het krasbestendig stockeren van de vleugels.

Calvet CMV

De Calvet CMV is een dubbelzijdige transportwagen voor het verticaal stockeren en transporteren van gezaagde profielen. Beide zijde hebben 10 compartimenten met een  pvc-contactoppervlak voor het krasbestendig stockeren en transporteren.

Calvet CSA

De Calvet CSA is een transportwagen voor het transporteren van kaders en vleugels. Dankzij de lichtgewicht uitvoering en de zwenkwielen is de wagen makkelijke te verrijden.

Urban RF 13/11

De Urban RF 13/11 is een transportwagen voor het transporteren aluminium- en kunststof vleugels. De wagen heeft vier zwenkwielen waarvan twee met remmen waardoor ze makkelijk te verplaatsen is, maar ook op een vaste plaats gezet kan worden.

Urban GF 13/24

De Urban GF 13-24 is een transportwagen voor het vervoeren van ruiten. De wagen heeft vier zwenkwielen met remmen waardoor hij makkelijk te verplaatsen is, maar ook op een vaste plaats gezet kan worden.

Urban KW08-TA

De Urban KW08-TA is een opslagwagen voor het opslaan van kaders of vleugels. Alleen voor handmatig transport. Is geschikt voor aanvulling met de automatische vertakteenheid Urban VE-TA.

Urban stockagerek type ER

Het Urban stockage rek beschikt over 20/17/10 compartimenten naar keuze voor het stockeren van kaders. Het rek is ook zeer geschikt als scheidingswand tussen twee werkplekken en bestaat uit één basis module en meerdere uitbreidingsmodules.

RP AJB 6000 MC

De RP AJB-6000 MC is een machine geschikt om rubbers in profielen te drukken. Gezien de hoge kwaliteit en het gebruiksgemak van deze machine is hij uitermate efficiënt door operators te bedienen. Door gebruik te maken van een roller worden de rubbers in het profiel gedrukt waarna het rubber aan het einde van de bewerking afgesneden wordt.  Optioneel kan de machine geleverd worden met rollenbanen voor in- en uitvoer van 1,8 of 3,9 meter.

RP FL 3

De RP FL 3 is een foliemachine voor het aanbrengen van beschermende folie op 3 zijdes van aluminium profielen. Het profiel wordt automatisch ingevoerd middels een dual aandrijfsysteem voor een low-speed invoer van de profielen. Een sensor detecteert in- en uitvoer van het profiel en snijdt automatisch het folie af aan het einde van het profiel, de positionering en doorvoer gebeurd volledig automatisch. De machine kenmerkt zich door de eenvoudige bediening en de hoge kwaliteit.

Neleo Wikkelmachine

De Neleo wikkelmachine is een horizontale semi-automatische spiraalwikkelmachine die met een dubbele bobijn plastic de profielen inpakt. De operator duwt de profielen manueel door de machine en de machine start en stopt door het indrukken van het voetpedaal. Op het einde snijdt de machine de folie af.  Standaard is deze inpakmachine uitgerust met een korte invoer- en uitvoerrollenbaan (in hoogte regelbaar) en automatisch snijsysteem. Bij de machine worden 100 rollen folie geleverd.

Calvet Easylift

De Calvet easylift is een ontwikkeling voor het ergonomisch werken. U voorkomt nek en rugklachten door het gebruik van de Easylift. Lift de zwaarste profielen op o.a. 2-kops zaagmachines, bewerkingscentra en inrolmachines. Bespaar tijd en geld doordat in plaats van twee personen, één persoon voortaan de profielen op de machines kan laden. .

Toolbox

De Calvet Tool Box is een trolley voor het bergen van accessoires en gereedschappen van uw bewerkingsmachine. In combinatie met de Montagehulp, digitale hoogtemeter en de meettafel onmisbaar voor het correct en eenvoudig wisselen van frezen in de toolhouders en het meten van de toollengte.

Werkplaatsinrichting

Met handige werkplaatsinrichting van Calvet haalt u het maximale rendement uit uw productie. Zo hebben we handige transportwagen voor het krasbestendig stockeren en transporteren van bewerkte profielen van de (CNC) bewerkingsmachines naar de werktafels.

Die zelfde werk-en montagetafels hebben we ook in ons assortiment. De Pemac Bench-R, Pemac Bench-T en de Pemac DT-1000 zijn perfecte tafels voor het assembleren van deuren en kozijnen. Dankzij de verstelbare liggers kan het werk oppervlak eenvoudig aangepast worden naar het juiste formaat. 

Naast het verhogen van het rendement zorgt onze werkplaatsinrichting ook voor een betere werkplek dat het ergonomisch verantwoord werken is met bijvoorbeeld onze Calvet profiellift of de RP aluminium en Neleo wikkelmachines.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen