Zaagautomaten

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Categorie +

+

Merk +

Diameter +

Pemac Automatica 350-90

De Pemac Automatica 350-90 is een zaagautomaat met een hyrdraulische zaagvoeding, het zaagblad beweegt van onder naar boven. De machine is eenvoudig toegangkelijk doordat de beschermkap automatisch open en dicht gaat. De cabine is voorzien van led verlichting.

Pressta Profilma 501E

De Pressta Profilma 501E is een zaagautomaat met een hydropneumatische zaagvoeding, traploos instelbaar, het zaagblad beweegt van onder naar boven. Het bedieningspaneel is voorzien Siemens S7 besturing. De machine kenmerkt zich door het grote zaagbereik van 270 mm breedt en 290 mm hoog.

Pressta Profilma 400V

De Pressta Profilma 400V is een 2 assen gestuurde zaagautomaat met een elektrische zaagvoeding, traploosinstelbaar, het zaagblad beweegt schuin radiaal van achter naar voren. Het bedieningspaneel is een 7 inch Touchscreen voorzien Siemens S7 besturing. Optioneel is het mogelijk de machine uit te breiden met verschillende uitvoeringen en afmetingen aan-en afvoermagazijnen.

Mecal FMM 311

De Mecal FMM 311 is een geavanceerd 4-assig bewerkingscentrum met zaagmodule ten behoeve van het boren, frezen, tappen en vervolgens afkorten van kleine aluminium extrusies.
De zaagmodule is voorzien van een 500mm zaagblad en kan extreem korte lengtes zagen. Optioneel is het mogelijk om de machine te voorzien van twee boorunits welke kops kunnen boren nadat het werkstuk is afgekort.

Zaagautomaten

Calvet heeft 3 verschillende zaagautomaten in het assortiment van de merken Pemac en Pressta. Alle drie de zaagautomaten zijn geschikt voor het zagen van grote volumes aluminium profielen.

Het verschil tussen onze zaagautomaten zit hem enerzijds in het grote van het zaagblad en het zaagbereik. Een ander verschil is de aansturing. Zo is de Pemac Automatica 350-90 een zaagautomaat met een hydraulische zaagvoeding die werkt via een twee-handsbediening.

De Pressta Profilma 501E en de Pressta Profilma 400 V zijn beide voorzien van de bekende Siemens s7 software. De Profilma 400V is een 2-assen gestuurde zaagautomaat met een elektrische zaagvoeding dat traploos instelbaar is. Het zaagblad beweegt schuin radiaal van achter na voren. Zowel de Profilma 501(SE) en de Profilma 400V beschikken over een functie dat nazagen voorkomt waardoor er geen beschadiging optreed na het zagen van het profiel.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen