Pemac

Pemac

Pemac

Pemac is een productiebedrijf in bewerkingsmachines. Ons doel is om nieuwe technologieën te introduceren en machines te creëren die een nieuwe dimensie toevoegen aan de productie van aluminium en pvc. Gevestigd in Zellik, België, bedienen we klanten van over de hele wereld via ons groeiende dealernetwerk.

Advies nodig?

Pemac 300

De Pemac 300 M is een 1-kopszaagmachine met een handmatig opkomend zaagblad en een handmatige klemming van het werkstuk. Geschikt voor het zagen van glaslatten en/of kleine aluminium profielen.

Mecal SW 400 M

De Mecal SW 400M is een 1-kopszaagmachine met een handmatige neergaande zaagbeweging. Het zaagblad kan zwenken tussen 134°, 90°, 45° en
neigen tot 45°.

Pemac SA 350

De Pemac SA 350 bestaat uit twee modellen, waarbij de SA 350 M handmatige zaagbeweging heeft en de SA 350 P een pneumatische zaagbeweging.

 

Pemac SA 500

De Pemac SA 500 is een 1-kopszaagmachine met een automatische opkomende zaagbeweging middels één twee-handsbediening. De machine heeft een draaibare werktafel met een hoekinstelling van -60° tot +60°. Geschikt voor het zagen van aluminium en PVC profielen. Optioneel is het mogelijk om de machine te voorzien met een automatisch beweegbare beschermkap.

Pemac SA 600

De Pemac SA 600 is een 1-kopszaagmachine met een automatische opkomende zaagbeweging middels één twee-handsbediening. De machine heeft een draaibare werktafel met een hoekinstelling van -60° tot +60°. Geschikt voor het zagen van aluminium en PVC profielen. Optioneel is het mogelijk om de machine te voorzien met een automatisch beweegbare beschermkap.

 

Pemac SA 800

De Pemac SA 800 is een 1-kopszaagmachine met een automatische opkomende zaagbeweging middels één twee-handsbediening. De machine heeft een draaibare werktafel met een hoekinstelling van -60° tot +60°. Geschikt voor het zagen van aluminium en PVC profielen. Optioneel is het mogelijk om de machine te voorzien met een automatisch beweegbare beschermkap.

Pemac SF 600

De Pemac SF 600 is een 1-kopszaagmachine met een automatisch opkomende zaagbeweging met één twee-handsbediening voor het 90° zagen van (grote) aluminium en PVC profielen.
Optioneel is het mogelijk om de machine te voorzien met een automatisch beweegbare beschermkap.

 

Pemac Front 550

De Pemac Front 550 is een 1-kopszaagmachine met een frontale zaagbeweging. De regelbare zaagvoeding gaat middels één twee- handsbediening. Het zaagaggregaat kan zwenken tussen -20° en +20°. De hoekaanduiding is digitaal afleesbaar. Geschikt voor het zagen van aluminium en PVC profielen.

Pemac SA 650E

De Pemac SA 650E is een 3-D 1-kopszaagmachine met een automatisch opkomende zaagbeweging middels een twee-handsbediening. De machine kan zwenken -22.5° en +22.5° en neigen tussen 90° en +30° naar links. De machine is geschikt voor het zagen van grote aluminium profielen. Bediening middels een 10 inch TFT Touch Screen voorzien van Windows 10.

Pemac Automatica 350-90

De Pemac Automatica 350-90 is een zaagautomaat met een hyrdraulische zaagvoeding, het zaagblad beweegt van onder naar boven. De machine is eenvoudig toegangkelijk doordat de beschermkap automatisch open en dicht gaat. De cabine is voorzien van led verlichting.

Pemac 01P

De Pemac 01P kopieerfreesmachine is een 1-kopsfrees met hoog toerental, ontworpen voor het frezen van aluminium, PVC, lichte legeringen en staalprofielen tot 2 mm dikte. De machine is uitgerust met twee pneumatische klemmen die instelbaar zijn in hoogte en lengte.

Pemac 03PL

De Pemac 03PL is een 3-kops kopieerfreesmachine (lang model), speciaal voor het frezen van deursloten op verschillende punten. De Pemac 03 PL is uitermate geschikt voor het frezen van aluminium, PVC en lichte legeringen, zowel in dwars- als in langs- richting of volgens de meegeleverde kopieerplaat.

Pemac 050P(A)

De Pemac 050 P(A) is een contramalfrees voor zowel PVC als aluminium met een manuele freesbeweging. De machine is ook leverbaar met een automatische voortbeweging van de frees (050 PA).

Pemac IV1 Clean

De Pemac IV1 Clean 40L is een middelgroot model stofzuiger voor het schoonmaken van machines en de werkplek omgeving. De opvangbak heeft een capaciteit van 40 liter. Dankzij de geïntegreerde geluidsdemping is de stofzuiger geluidsarm. Optioneel leverbaar is een cleaningkit slang en afzuigmonden.

Pemac IV2 Clean 100l

De Pemac clean-line zijn stofzuigers voor het schoonmaken van machines en de werkplek. De opvangbak heeft een capaciteit van 40 of 100 liter.

Pemac IV3 Extrusion 160l

De Pemac Industrial 160L is een groot model afzuiger voor het afzuigen van aluminium spanen. Denk hierbij aan aluminium zaag en freesmachines. De Industrial 160L beschikt over een 3 uitvoeringen met 2,2kw, 3kw en 7,5 kw zware motor. De opvangbak heeft een capaciteit van 160 liter. Dankzij de geïntegreerde geluidsdemping is de afzuiging geluidsarm. Optioneel leverbaar is een automatisch start/stop systeem voor het in-en uitschakelen van de afzuiging unit.

Pemac SA 400

De Pemac SA 400 is een 1-kopszaagmachine met een automatische opkomende zaagbeweging middels één twee-handsbediening. De machine heeft een draaibare werktafel met een hoekinstelling van -60° tot +60°. Geschikt voor het zagen van aluminium en PVC profielen.

Pemac 315 M

De Pemac 315 M is een 1-kops staalzaagmachine met met een hadnmatige neergaande zaagbeweging en een snel span klem voor de klemming van het werkstuk. De machine kan zwenken tussen -45° en +45°. Geschikt voor het zagen van stalen buizen en profielen.