1-kopszaagmachines

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Categorie +

+

Merk +

Diameter +

Graule KS 250

De GRAULE KS 250 is een 1-kops afkort- en verstekzaagmachine voor het eenvoudig afkorten van aluminium en PVC profielen. De zaag beweegt zich neergaand en kan zwenken van -45 tot +45 graden. De machine kan geleverd worden met een 2 kW draaistroommotor 400 Volt of 1,84 kW wisselstroommotor 230 Volt.

Pemac 300

De Pemac 300 M/S is een 1-kopszaagmachine met een handmatig opkomend zaagblad en een handmatige klemming (M) of pneumatische klemming (S) van het werkstuk. Geschikt voor het zagen van glaslatten en kleine aluminium profielen.

Mecal SW 400 M

De Mecal SW 400 M is een 1-kopszaagmachine met neergaand zaagblad en invoer links, rotatie van de zaagkop van 45° (naar rechts en links) en handmatige kanteling van 45° rond de horizontale as.

Pemac SA 350

De Pemac SA 350 bestaat uit twee modellen, waarbij de SA 350 M handmatige zaagbeweging heeft en de SA 350 P een pneumatische zaagbeweging.

 

Pemac SA 400

De Pemac SA 400 is een 1-kopszaagmachine met een opkomende zaagbeweging middels één twee-handsbediening. De machine heeft een draaibare werktafel en een hoekinstelling van -22.5° tot +135°.

Pemac SA 500

De Pemac SA 500 is een 1-kopszaagmachine met een opkomende zaagbeweging middels één twee-handsbediening. De machine heeft een draaibare werktafel en een hoekinstelling van -22.5° tot +135°.

Pemac SA 600

De Pemac SA 600 is een 1-kopszaagmachine met een opkomende zaagbeweging middels één twee-handsbediening. De machine heeft een draaibare werktafel en een hoekinstelling van -22.5° tot +135°.

Pemac SA 800

De Pemac SA 800 is een 1-kopszaagmachine met een opkomende zaagbeweging middels één twee-handsbediening. De machine heeft een draaibare werktafel en een hoekinstelling van -22.5° tot +135°.

Pemac SF 600

De Pemac SF 600 is een 1-kopszaagmachine met een opkomend zaagblad. De machine heeft een stabiele constructie en is uitermate geschikt voor het zagen van grote en zware aluminium profielen op 90°. Deze machine is leverbaar met verschillende diameters zaagbladen.

Pemac Front 550

De Pemac Front 550 is een 1-kopszaagmachine met een frontale zaagbeweging. De regelbare zaagvoeding gaat middels één twee- handsbediening. Het zaagaggregaat kan zwenken tussen -20° en +20°. De hoekaanduiding is digitaal afleesbaar. Geschikt voor het zagen van aluminium en PVC profielen.

1-kopszaagmachines van Pemac voor PVCprofielen

Calvet heeft diverse 1-kopszaagmachines van ons eigen merk Pemac voor het zagen van aluminium en PVC profielen. Bij de bewerkingsmachines is er een keuze voor een handmatige neergaande of automatische opkomende zaagbeweging middels een twee-handsbediening. Daarnaast kunt u kiezen uit een zaag aggregaat dat kan zwenken en neigen om zo uit een variabele hoek te zagen.

De meeste machines zijn uit te breiden met aanvullende opties zoals ledverlichting, automatische beschermkap en/of pneumatische klemming van het profiel. Neem contact op met één van onze specialisten voor de beste configuratie voor uw bewerkingsmachine.

 

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen