Freesmachines

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Categorie +

+

Merk +

Diameter +

Pemac 01P

De Pemac 01P kopieerfreesmachine is een 1-kopsfrees met hoog toerental, ontworpen voor het frezen van PVC en aluminium. De machine is uitgerust met twee pneumatische klemmen die instelbaar zijn in hoogte en breedte. De machine beschikt tevens over 2 pneumatische tasters en 5 regelbare mechanische stops.

Pemac 03PL

De Pemac 03PL is een 3-kops kopieerfreesmachine (lang model), speciaal voor het frezen van deursloten op verschillende punten. De Pemac 03 PL is uitermate geschikt voor het frezen van PVC en aluminium, zowel in dwars- als in langsrichting. De machine beschikt tevens over 4 pneumatische tasters en 10 regelbare mechanische stops.

Pemac 050P(A)

De Pemac 050P(A) is een contramalfrees voor zowel PVC als aluminium met een snelwisselaar voor het wisselen van de freespakketten. Er kan gekozen worden voor een automatische profiel voortbeweging via een hydropneumatische voedingscilinder. Dit garandeert een zeer gelijkmatig freesbeeld.

Graule AKF 6/250

De Graule AKF 6-250 is een contramalfrees voor zowel PVC als aluminium. Er kan gekozen worden voor een automatische profiel voortbeweging via een hydropneumatische voedingscilinder. Dit garandeert een zeer gelijkmatige regelbare snelheid.

Graule AKF 6/300

De Graule AKF 6-300 is een contramalfrees voor zowel PVC als aluminium. Er kan gekozen worden voor een automatische profiel voortbeweging via een hydropneumatische voedingscilinder. Dit garandeert een zeer gelijkmatige regelbare snelheid.

Graule AKF 6-S

De Graule AKF 6-S is een contramalfrees voor zowel PVC als aluminium met een snelwisselaar voor het wisselen van de freespakketten. Er kan gekozen worden voor een automatische profielvoortbeweging via een hydropneumatische voedingscilinder. Dit garandeert een zeer gelijkmatig regelbare snelheid.

Urban WS 203

De Urban WS 203 is een watergleuffreesmachine voor het bewerken PVC. De freesmotor is uitgerust met een soft startfunctie, wat de duurzaamheid ten goede komt. Bovendien is de rotatiesnelheid van de motoren op de WS 203 traploos regelbaar van 11.000 tot 33.000 u/min. Deze kenmerken zorgen niet alleen voor een laag stroomverbruik, maar verminderen ook het geluidsniveau.

Urban WS 203 HF

De Urban WS 203 HF  is net als de Urban WS 203 een watergleuffreesmachine voor het bewerken PVC. Het grote verschil zit hem in de maximale freesbeweging die bij de HF versie tot maximaal 200 mm is met een hoger toerental van 18.000 rpm.

Graule AKF 6-SI

De Graule AKF 6-SI is een contramalfrees speciaal aangepast voor het Aliplast IDA systeem. De contramalfrees beschikt over pneumatische hoogte- verstelling , dubbelzijdige aanslag en een snel wisselaar voor het wisselen van de freespakketten.

Freesmachines

In assortiment hebben we contramal en kopieerfreesmachines van het merk Graule en ons eigen merk Pemac. Een contramalfreesmachine wordt gebruikt voor het contramallen van aluminium en PVC voor de vervaardiging van kozijnen, ramen en deuren. Dit heeft als voordeel dat men niet door de naden kan kijken van de verbindingen.
De freesmachines van graule zijn voorzien van een hydropneumatische voedingscilinder wat als voordeel heef dat het profiel automatisch voortbeweegt met een zweer gelijkmatige snelheid.

De Pemac kopieerfreesmachines zijn beschikbaar in een 1 en 3-kops machine. Deze machines zijn speciaal voor het frezen van deursloten op verschillende punten,. De Pemac 03PL is uitermate geschikt voor het frezen van lichte legeringen, PVC en aluminium.

Onze freesmachines zijn uitbreidbaar met aanvullende opties om uw bewerkingsproces nog efficienter te maken. Vraag naar de mogelijkheden door contact op te nemen via het onderstaande formulier.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen