Hoekentestmachines

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Categorie +

+

Merk +

Diameter +

Urban PRZ 3

De Urban PRZ3 is een hoekentestmachine uitgerust met een PC voor gegevensverzameling tijdens het testen van de hoeken. De machine test de gelaste hoeken door aan de hoek te trekken met een elektrische hydraulische unit. De bijgeleverde PC bevat software om overzichtelijk het breekpunt en –diagram te bekijken. Voor het bekijken van het breekpunt zijn een tweetal camera’s in de machine verwerkt.

Urban PRD 1

De Urban PRD1 is een compacte hoekentestmachine die beschikbaar is in een versie met analoge of digitale uitlezing. De machine test uw verbindingen ter controle van uw productie. Dit doet de URBAN PRD1 zonder schokken door een constant stijgende druk op de verbinding toe te dienen. Het uiteindelijke maximum aan druk wordt weergegeven op een digitaal of analoog display.

Urban PRD 3

De Urban PRD3 is een hoekentestmachine uitgerust met een PC voor gegevensverzameling tijdens het testen van de hoeken. De machine test de gelaste hoeken door druk uit te voeren met een elektrische hydraulische pers. De bijgeleverde PC bevat software om overzichtelijk het breekpunt en –diagram te bekijken. Voor het bekijken van het breekpunt zijn een tweetal camera’s in de machine verwerkt. De gegevens van de testen worden opgeslagen in het systeem en kunnen ter vergelijking later nog bekeken worden.