Lasmachines

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Product Subcategorie +

Product Toepasbaarheid +

Product Merk +

Product Model +

Product Diameter +

Geschikt voor +

Urban AKS 1150

De Urban AKS 1150 is een 1-kops lasmachine met variabele hoek. Het lassen van kleine elementen is mogelijk dankzij het systeem om de 4e hoek open te trekken. Deze machine is ideaal voor het lassen van variabele hoeken van 30° tot 180° en kan worden voorzien van een hulp voor lassen van de 4e hoek. Optioneel kan de AKS 1150 uitgerust worden met digitaal bedieningspaneel en oplegsteunen.

Urban AKS 4310

De Urban AKS 4310 is een 2-kops lasmachine voor het lassen van 2 rechte hoeken met zeer hoge kwaliteit. De standaard laslengte is 2600 mm, maar deze kan uitgebreid worden naar 4000 mm. De AKS 4310 heeft een lasbegrenzing van 0,2 tot 2 mm met rvs-messen. Met deze lasmachine is het ook mogelijk om een houtlook verbinding te lassen.

Urban AKS 6400

De Urban AKS 6400 is een stabiele 4-kopslasmachine waarbij parallel lassen kan worden toegepast. De lasmachine heeft een lasbegrenzing van 0,2 mm of 2 mm. De machine is voorzien van de nieuwste windows 10 besturingssysteem.

Urban AKS 9600 CUT

De Urban AKS 9610 CUT is een ultramoderne 4-kops lasmachine met 16 gestuurde interpolerende assen. Met de AKS 9610 CUT worden de hoeken naadloos gelast met hoogste kwaliteit. .

Lasmachines

De lasmachines van het Duitse merk Urban worden gebruikt voor het lassen van PVC kozijnen en deuren. In assortiment hebben we 1-kops, 2-kops en 4-kops lasmachines die uitgerust kunnen worden met houtlooklassen (HVL). De Urban AKS 6400, AKS 9600 Cut zijn CNC gestuurde lasmachines die met de hoogst mogelijke kwaliteit naadloos hoeken kunnen lassen.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen