PVC zaagmachines

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Product Subcategorie +

Geschikt voor +

Product Toepasbaarheid +

Product Merk +

Product Model +

Product Diameter +

Calvet NTS-C

De staalzaagautomaat Calvet NTS-C is een volautomatische, universele cirkelzaag voor het zagen van stalen profielen en buizen op 90°. De machine beschikt over een aanvoertafel, een doorvoer, zaagmodule en optioneel een afvoertafel. Eenvoudige bediening en programmering via industriële PC voorzien van Touchscreen bedieningspaneel met TigerCalvet software. Zaaglijsten kunnen via het netwerk of de USB aansluiting worden ingeladen.

Deman PGZ

De Deman PGZ is een automatisch zaagcentrum voor het zagen van kleine aluminium profielen zoals glaslatten. Het zaagblad kan positioneren van -45° tot + 45°. De machine kan gekoppeld worden via netwerk met elk calculatie pakket voor het doorsturen van geoptimaliseerde zaaglijsten. De machine bestaat uit een aanvoertafel met een gestuurde grijper, een zaagunit en een afvoertafel met een capaciteit van 10 gezaagde werkstukken.

Graule KS 250

De GRAULE KS 250 is een 1-kops afkort- en verstekzaagmachine voor het eenvoudig afkorten van aluminium en PVC profielen. De zaag beweegt zich neergaand en kan zwenken van -45 tot +45 graden. De machine kan geleverd worden met een 2 kW draaistroommotor 400 Volt of 1,84 kW wisselstroommotor 230 Volt.

Macc New 315

De Macc NEW 315 is een 1-kops staalzaagmachine met met een hadnmatige neergaande zaagbeweging en een snel span klem voor de klemming van het werkstuk. De machine kan zwenken tussen -45° en +45°. Geschikt voor het zagen van stalen buizen en profielen. Optineel is de machine te verkrijgen met een machine voet.

Macc NTS 315

De Macc NTS 315 is een halfautomatische 1-kops zaagmachine voor het zagen van stalen buizen en profielen. De machine zwenkt van 45° links tot 60° rechts met vaste mechanische aanslagen voor een garandeerde nauwkeurige zaagsnede. Standaard inbegrepen is de machinevoet.

Mecal FE 400 INOX VICO – 3

De Mecal FE 400 Inox Vico-3 is een elektronische 2-kopszaagmachine met een automatische zaagpositionering die rekening houdt met de profiel hoogte en de gewenste hoeken. De zaagaggregaten zwenken servo-gestuurd van binnen naar buiten. De zaaghoeken bevinden zich tussen 45° en +135°. Bediening gaat middels één 15 inch HMI Touch screen. De FE 400 Inox Vico-3 is geschikt voor het zagen van stalen profielen van Jansen en Forster.

Pemac 315 M

De Pemac 315 M is een 1-kops staalzaagmachine met met een hadnmatige neergaande zaagbeweging en een snel span klem voor de klemming van het werkstuk. De machine kan zwenken tussen -45° en +45°. Geschikt voor het zagen van stalen buizen en profielen.

Pertici Scarabeo SC 55

De PERTICI SC 55/65 zaagt automatisch pvc-profielen op 45°, 90° en 135°. De machine bestaat uit 3 onderdelen: aanvoerstation, zaagunit en afvoerstation.
Het grote voordeel van deze automaat is dat hij volledig autonoom werkt. Nadat de operator de aanvoertafel gevuld heeft, kan de machine zonder operator 65 meter profiel verzagen (ca. 16 kaders van 1m x 1m). Op deze manier is deze machine ook geschikt voor kleinere producties (de zaagoperator wordt bijna volledig uitgespaard).
De machine beschikt over een eigen meetsysteem en kan hierdoor alle reststukken verwerken (eventueel met heroptimalisatie van de zaaglijst).
De SC 55 heeft een zaagblad van 500 mm en de SC 65 een zaagblad van 600 mm.

Urban GLS 200

De Urban GLS 200 is een glaslattenzaagmachine met met een automatische opkomende zaagbeweging middels één twee-hands bediening en een pneumatische klemming van het werkstuk. Door het uniek spansysteem wordt tijdens het zagen een glassimulatie toegepast waardoor de glaslatten van optimale kwaliteit zijn wanneer ze opgespannen worden in het glas. Geschikt voor het verzagen van 2 glaslatten tegelijk onder 45. Optioneel kan de Urban GLS 200 worden voorzien van profielafhankelijke steunblokken.

Graule AS-U 450

De Graule AS-U 450 is een raveelzaagmachine waarbij het profiel heen en weer beweegt langs de zaagbladen. Het profiel is ingespannen op een tafel die via een zware geleiding handmatig heen en weer wordt bewogen langs de zaagbladen. De machine is voorzien van een horizontaal en verticaal zaagblad waarbij beide zaagbladen gezwenkt kunnen worden.

Graule ZS 85 (N)

De Graule ZS 85 (N) is een radiaalzaagmachine voor het afkorten van profielen met een horizontale en verticale verstek. De zaag beweegt zich radiaal (van achter naar voren) waarbij de zaagkop zowel kan zwenken als neigen; horizontaal tussen 45°, 90° en 25° en verticaal tussen 60°, 90° en 30°.

Mecal SW453 Plug

De Mecal SW 453 Plug is een elektronische 2-kopszaagmachine met een zaagbladdiameter van 500mm en een automatische zaagpositionering die rekening houdt met de profiel hoogte en de gewenste hoeken. De zaagaggregaten zwenken pneumatisch gestuurd naar buiten. De zaaghoeken bevinden zich tussen 90° en +22,5°. Bediening gaat middels één 7.0 inch Touch screen.

Pemac 300

De Pemac 300 M is een 1-kopszaagmachine met een handmatig opkomend zaagblad en een handmatige klemming van het werkstuk. Geschikt voor het zagen van glaslatten en/of kleine aluminium profielen.

Pemac Automatica 350-90

De Pemac Automatica 350-90 is een zaagautomaat met een hyrdraulische zaagvoeding, het zaagblad beweegt van onder naar boven. De machine is eenvoudig toegangkelijk doordat de beschermkap automatisch open en dicht gaat. De cabine is voorzien van led verlichting.

Graule AS-P 550

De Graule AS-P 550 is een raveelzaagmachine waarbij beide zaagbladen automatisch bewegen via een stabiele lineaire geleiding, terwijl het profiel vast op de machinetafel geklemd blijft. Hierdoor beweegt het profiel tijdens de bewerking niet. Met name voor lange en zware (vliesgevel) profielen is dit een groot voordeel.

Graule ZS 135 (N)

De Graule ZS 135 (N) is een radiaalzaagmachine voor het afkorten van profielen met een horizontale en verticale verstek. De zaag beweegt zich radiaal (van achter naar voren) waarbij de zaagkop zowel kan zwenken als neigen; horizontaal tussen 45°, 90° en 25° en verticaal tussen 60°, 90° en 30°.

Mecal SW 553 Argus

De Mecal SW 553 Argus is een elektronische 2-kopszaagmachine met een zaagbladdiameter 550 mm en een automatische zaagpositionering die rekening houdt met de profiel hoogte en de gewenste hoeken. De zaagaggregaten zwenken pneumatisch gestuurd naar buiten. De zaaghoeken bevinden zich tussen 90° en +22,5°. Bediening gaat middels één 10.0 inch Touch screen.

Pemac 400

De Pemac 400 bestaat uit twee modellen; S en de M. De Pemac 400 S is een 1-kopszaagmachine met een handmatige neergaande zaagbeweging. De Pemac 400 M is een 1-kopszaagmachine met een automatische neergaande zaagbeweging. Gebruik het dropdown menu om het juiste model te selecteren.

Pressta Profilma 501E

De Pressta Profilma 501E is een zaagautomaat met een hydropneumatische zaagvoeding, traploos instelbaar, het zaagblad beweegt van onder naar boven. Het bedieningspaneel is voorzien Siemens S7 besturing. De machine kenmerkt zich door het grote zaagbereik van 270 mm breedt en 290 mm hoog.

Graule AS-P 650

De Graule AS-P 650 is een raveelzaagmachine waarbij beide zaagbladen automatisch bewegen via een stabiele lineaire geleiding, terwijl het profiel vast op de machinetafel geklemd blijft. Hierdoor beweegt het profiel tijdens de bewerking niet. Met name voor lange en zware (vliesgevel) profielen is dit een groot voordeel.

Graule ZS 170 (N)

De Graule ZS 170 (N) is een radiaalzaagmachine voor het afkorten van profielen met een horizontaal en verticaal verstek. De zaag beweegt radiaal (van achter naar voren) waarbij de zaagkop zowel kan zwenken als neigen: horizontaal tussen 45°, 90° en 45° en verticaal tussen 90° en 45°. De horizontale verstelling heeft vaste aanslagen op 90° en 45°.

Mecal SW 553 Reverse Garda

De Mecal SW 553 Reverse Garda is een elektronische 2-kopszaagmachine met een zaagbladdiameter van 550mm en een automatische zaagpositionering die rekening houdt met de profiel hoogte en de gewenste hoeken. De zaagaggregaten zwenken pneumatisch gestuurd (Reverse Garda) of servo gestuurd (Reverse Garda-3) van binnen naar buiten. De zaaghoeken bevinden zich tussen -22,5° en +22,5°. Bediening gaat middels een 10 inch (Reverse Garda) of een 15 inch  (Reverse Garda) HMI Touch screen.

Pemac SA 350

De Pemac SA 350 bestaat uit twee modellen, waarbij de SA 350 M handmatige zaagbeweging heeft en de SA 350 P een pneumatische zaagbeweging.

 

Pressta Profilma 400V

De Pressta Profilma 400V is een 2 assen gestuurde zaagautomaat met een elektrische zaagvoeding, traploosinstelbaar, het zaagblad beweegt schuin radiaal van achter naar voren. Het bedieningspaneel is een 7 inch Touchscreen voorzien Siemens S7 besturing. Optioneel is het mogelijk de machine uit te breiden met verschillende uitvoeringen en afmetingen aan-en afvoermagazijnen.

Graule ZS 200 (N)

De Graule ZS 200 (N) is een radiaalzaagmachine voor het afkorten van profielen met een horizontale en verticale verstek. De zaag beweegt zich radiaal (van achter naar voren) waarbij de zaagkop zowel kan zwenken als neigen; horizontaal tussen 45°, 90° en 25° en verticaal tussen 60°, 90° en 30°. De horizontale verstelling heeft vaste aanslagen op 90° en 45°.

Mecal TDC 622 Edge Master

De Mecal TDC 622 Edge Master is een 5-assige CNC-gestuurde 2-kopszaagmachine met een zaagbladdiameter van 600 mm en automatische zaagpositionering.
De zaagbeweging gaat van onder naar boven waarbij de zaagbladen kunnen zwenken van buiten naar binnen tussen -160° en +45° en neigen van binnen naar buiten tussen +45° en -45°. De machine kenmerkt zich door het grote zaagbereik en de mogelijkheid om 3D te kunnen zagen. Hierdoor is de machine uitermate geschikt voor zowel de Gevelbouw als de Industrie. Bediening gaat middels één 10 inch HMI Touch screen.

Pemac SA 400

De Pemac SA 400 is een 1-kopszaagmachine met een automatische opkomende zaagbeweging middels één twee-handsbediening. De machine heeft een draaibare werktafel met een hoekinstelling van -60° tot +60°. Geschikt voor het zagen van aluminium en PVC profielen.

Pressta Prisma 400

De Pressta Prisma 400 is een raveelzaagmachine waarbij het profiel heen en weer beweegt langs de zaagbladen. Het profiel is ingespannen op een tafel die via een zware geleiding handmatig heen en weer wordt bewogen langs de zaagbladen.

Graule ZS 200 N 3D HV

De Graule ZS 200 N 3D HV is een geavanceerde radiaalzaagmachine voor het afkorten van profielen met een horizontale en verticale verstek. Deze uitvoering van de Graule ZS 200 N radiaalzaagmachine is voorzien van Tigerdrive; een gemotoriseerd systeem waarmee de hoek volledig automatisch ingesteld wordt. Met het Tigerdrive bedieningspaneel stelt u de gewenste hoek in. Vervolgens beweegt de zaag zich radiaal (van achter naar voren) waarbij de zaagkop zowel kan zwenken als neigen; horizontaal tussen 45°, 90° en 25° en verticaal tussen 60°, 90° en 30°.

Pemac SA 500

De Pemac SA 500 is een 1-kopszaagmachine met een automatische opkomende zaagbeweging middels één twee-handsbediening. De machine heeft een draaibare werktafel met een hoekinstelling van -60° tot +60°. Geschikt voor het zagen van aluminium en PVC profielen. Optioneel is het mogelijk om de machine te voorzien met een automatisch beweegbare beschermkap.

Pressta Prisma 500

De Pressta Prisma 500 is een raveelzaagmachine waarbij beide zaagbladen automatisch bewegen via een stabiele lineaire geleiding, terwijl het profiel vast op de machinetafel geklemd blijft. Hierdoor beweegt het profiel tijdens de bewerking niet. Met name voor lange en zware (vliesgevel) profielen is dit een groot voordeel.

Pemac SA 600

De Pemac SA 600 is een 1-kopszaagmachine met een automatische opkomende zaagbeweging middels één twee-handsbediening. De machine heeft een draaibare werktafel met een hoekinstelling van -60° tot +60°. Geschikt voor het zagen van aluminium en PVC profielen. Optioneel is het mogelijk om de machine te voorzien met een automatisch beweegbare beschermkap.

 

Pertici 500 TS/22

De Pertici 500 TS/22 is een elektronische 2-kopszaagmachine met een automatische zaagpositionering die rekening houdt met de profiel hoogte en de gewenste hoeken. De zaagaggregaten zwenken pneumatisch naar buiten tussen -22,5° en 90°. Bediening gaat middels één 15 inch TFT touchscreen. De machine kan worden voorzien van een industriële labelprinter om een werkstuk gemakkelijk te kunnen identificeren in het verdere productieproces.

Pressta Prisma 650E

De Pressta 650E is een 3D raveelzaagmachine waarbij beide zaagbladen automatisch bewegen via een stabiele lineaire geleiding, terwijl het profiel vast op de machinetafel geklemd blijft. Hierdoor beweegt het profiel tijdens de bewerking niet. Met name voor lange en zware (vliesgevel) profielen is dit een groot voordeel.

Pemac SA 800

De Pemac SA 800 is een 1-kopszaagmachine met een automatische opkomende zaagbeweging middels één twee-handsbediening. De machine heeft een draaibare werktafel met een hoekinstelling van -60° tot +60°. Geschikt voor het zagen van aluminium en PVC profielen. Optioneel is het mogelijk om de machine te voorzien met een automatisch beweegbare beschermkap.

Pertici TSE 600/22

De Pertici TSE 600/22 is een elektronische 2-kopszaagmachine met een automatische zaagpositionering die rekening houdt met de profiel hoogte en de gewenste hoeken. De zaagaggregaten zwenken servo gestuurd van binnen naar buiten. De zaaghoeken bevinden zich tussen -20° en +20°. Bediening gaat middels één 15 inch TFT touchscreen. De machine kan worden voorzien van een industriële labelprinter om een werkstuk gemakkelijk te kunnen identificeren in het verdere productieproces.

Pemac SF 600

De Pemac SF 600 is een 1-kopszaagmachine met een automatisch opkomende zaagbeweging met één twee-handsbediening voor het 90° zagen van (grote) aluminium en PVC profielen.
Optioneel is het mogelijk om de machine te voorzien met een automatisch beweegbare beschermkap.

 

Pemac Front 550

De Pemac Front 550 is een 1-kopszaagmachine met een frontale zaagbeweging. De regelbare zaagvoeding gaat middels één twee- handsbediening. Het zaagaggregaat kan zwenken tussen -20° en +20°. De hoekaanduiding is digitaal afleesbaar. Geschikt voor het zagen van aluminium en PVC profielen.

Pemac SA 650E

De Pemac SA 650 is een 3D 1-kopszaagmachine met een automatische opkomende zaagbeweging middels één twee-handsbediening. De machine kan zwenken tussen -22,5° en +22,5° en neigen tussen 90° en +30° naar links. Geschikt voor het zagen van grote aluminium profielen. Bediening middels een 10 inch TFT touch screen voorzien van Windows besturing.

Zaagmachines die geschikt zijn voor het zagen van van PVC

Voor het verzagen van PVC profielen hebben we keuze uit 1-kops en 2-kopszaagmachines. Van een simpele 1-kops afkort-en verstekzaagmachine die geschikt is voor het afkorten van PVC profielen tussen -45 tot +45 graden tot CNC gestuurde 2-kopszaagmachines die tussen -20 & +20 zagen. Met Pertici, Mecal en Graule hebben we mooie gerenommeerde merken in assortiment die bekend staan als degelijk.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen