Schroefmachines

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Urban DS2100

De Urban DS 2100 is een machine voor het vast schroeven van de versterkingen in PVC met automatische voeding van de schroeven.

Urban DS2100 (VE)

De Urban DS 2100 is een machine voor het vast schroeven van de versterkingen in PVC met automatische voeding van de schroeven. De machine is voorzien van een automatische synchronisatie eenheid. Slijtagearm dankzij hoogwaardige roestvrijstalen schroefvuller. (VE) Schroeven op verschillende posities in de breedte.

Schroefmachines

We hebben met de Urban DS 2100 een mooie schroefmachine in ons assortiment. De machine wordt gebruikt voor het vast schroeven van versterkingen in PVC met automatisch voeding van de schroeven. De bediening gaat eenvoudig middels een voetpaneel.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen