Bewerkingscentra

Onze specialisten kunnen u perfect adviseren welke machine of verbruiksartikelen u nodig heeft.

Product Subcategorie +

Geschikt voor +

Product Toepasbaarheid +

Product Merk +

Product Model +

Product Diameter +

Schirmer ALU BAZ Orbit-C

De Schirmer ALU-BAZ Orbit-C is een volledig automatisch zaag- en bewerkingscentrum voor het zagen, frezen en contramallen van aluminium profielen. Standaard uitgevoerd met een aanvoermagazijn met 10 posities voor profielen tot een lengte van 7m. De machine is uitgerust met een uniek opspansysteem om volledig krasvrij aluminium profielen te bewerken. De profielen worden op de glaszijde over de machine getransporteert middels servo gestuurde horizontale- en verticale profielgeleidingsrollen.

Schirmer ALU BAZ Composite

De Schrimer ALU-BAZ is een vol automatisch zaag- en bewerkingscentrum met magazijn en geïntegreerde zaagunit en bufferstation. De “Alu-BAZ Composite” zorgt voor het automatisch uitvoeren van alle denkbare bewerkingen, van geëxtrudeerd profiel tot aan het afgewerkt product. De machine beschikt over een laadmagazijn, profielpositionering, bewerkingsstation met 6 spillen, zaageenheid, reststukseparator, product afvoer en bufferstation. Ook een contramalfreesmodule behoort tot de mogelijkheden. De doorlooprichting is naar keuze: van links naar rechts of van rechts naar links.

Thorwesten PBZ-4

De Thorwesten PBZ-4 is een geavanceerd bewerkingscentrum voor het maken van pvc-raamkozijnen en deuren. Profielen worden bewerkt volgens een geoptimaliseerde lijst,in willekeurige volgorde of op volgorde van bestelling. De bewerkingen die uitgevoerd moeten worden, zijn geprogrammeerd bij de voorbereiding van de machine en kunnen achteraf vervolledigd of veranderd worden.

Schirmer SBZ composite

De Schirmer SBZ Composite is een doorloop CNC-machine speciaal ontworpen voor het bewerken van reeds gezaagde aluminium profielen. Standaard beschikt de machine over een gelagerde draaikrans voorzien van 6 hoog frequentiemotoren voor het uitvoeren van alle denkbare freesbewerkingen 360° rondom het profiel. De machine sluit naadloos aan achter het zaagproces waardoor tussenopslag niet meer nodig is. Klemverplaatsingen en gereedschapswissels behoren tot het verleden. Dit maakt de machine aanzienlijk sneller dan de conventionele bewerkingscentra.

Mecal MC 319 Aydo

De MECAL MC 319 Aydo is een compact 3+1-assig bewerkingsmachine met een werklengte van 2,9m en een bereik 200x170mm (YxZ). Standaard is deze machine voorzien van 4 pneumatische klemmen die handmatige worden gepositioneerd en een automatisch gereedschapsmagazijn met 5 posities. De machine is eenvoudig aan te sturen middels externe calculatie pakketten.

Mecal MC 309 Nike

De MECAL MC 319 Nike is een compact 3+1-assig bewerkingsmachine met een werklengte van 3,2m en een bereik 200x170mm (YxZ). Standaard is deze machine voorzien van 4 pneumatische klemmen welke pneumatisch worden gepositioneerd en een automatisch gereedschapsmagazijn met 5 posities. De machine is eenvoudig aan te sturen middels externe calculatie pakketten.

Mecal MC 305 Kosmos

De MECAL MC 305 Kosmos is een compact 4-assige bewerkingsmachine met een werklengte van 4m en een bereik 200x200mm (YxZ). Standaard is deze machine voorzien van 4 pneumatische klemmen welke pneumatisch worden gepositioneerd en een automatisch gereedschapsmagazijn met 5 posities. De machine is eenvoudig aan te sturen middels externe calculatie pakketten.

Mecal MC 307 Falcon

De MECAL MC 307 Falcon is een compact 4-assige bewerkingsmachine met een werklengte van 4,2m en een bereik 200x200mm (YxZ). Standaard is deze machine voorzien van 4 pneumatische klemmen welke gepositioneerd worden door middel van servo motoren (MMI) en een automatisch gereedschapsmagazijn met 5 posities. De machine is eenvoudig aan te sturen middels externe calculatie pakketten.

Mecal MC 305 Gianos

De MECAL MC 305 Gianos is een 4-assige bewerkingsmachine met een werklengte van 7,2m en in pendel modus 3,4m met een bereik 200x200mm (YxZ). Standaard is deze machine voorzien van 8 pneumatische klemmen welke pneumatisch worden gepositioneerd en een automatisch gereedschapsmagazijn met 11 posities. De machine is eenvoudig aan te sturen middels externe calculatie pakketten.

Mecal MC 304 Ariel-3

De MECAL MC 304 Ariel-3 is een hypermodern 4-assige bewerkingsmachine leverbaar in de lengtes 7,4m, 9,4m en 11,4 met een bereik van 650x350mm (YxZ). Standaard is deze machine voorzien van 8 pneumatische klemmen welke standaard pneumatisch worden gepositioneerd (DPM) of optioneel middels servo motoren (MMI) waarbij de klemmen allemaal tegelijk verplaatst worden en een automatisch meelopend gereedschapsmagazijn met 12 posities. De machine is eenvoudig aan te sturen middels externe calculatie pakketten.

Mecal MC 302 Geos

De MECAL MC 302 Geos-5 is een hypermodern 5-assige bewerkingsmachine leverbaar in de lengtes 8,6m, 10,6m, 12,6 en 15,7 met een bereik 540-x440mm(YxZ). Standaard is deze machine voorzien van 8 servo gestuurde klemmen (MMI) welke servo-gestuurd worden gepositioneerd waarbij de klemmen allemaal tegelijk verplaatst worden en een automatisch meelopend gereedschapsmagazijn met 18 posities. De machine is eenvoudig aan te sturen middels externe calculatie pakketten.

Mecal MC 304 Ariel 5

De MECAL MC 304 Ariel-5 is een hypermodern 5-assige bewerkingsmachine leverbaar in de lengtes 7,5m, 9,5m en 11,5 met een bereik van 500x350mm(YxZ) en de mogelijkheid om te pendelen over twee werkvelden. Standaard is deze machine voorzien van 8 pneumatische klemmen welke gepositioneerd worden door middel van servo motoren (MMI) waarbij de klemmen allemaal tegelijk verplaatst worden en een automatisch meelopend gereedschapsmagazijn met 12 posities. De machine is eenvoudig aan te sturen middels externe calculatie pakketten.