Lengte aanslag

Onze specialisten kunnen u perfect adviseren welke machine of verbruiksartikelen u nodig heeft.

Categorie +

+

Merk +

Diameter +

Tigerstop

De Tigerstop is een automatisch opduw- en lengte-aanslagsysteem dat perfect aansluit bij uw nieuwe of bestaande machine. Met een TigerStop bent u verzekerd van een gebruiksvriendelijk en nauwkeurig apparaat dat uw productie zal versnellen. Gemakkelijk aan te sturen middels het Tiger Calvet systeem.

Calvet E 3-4-6

De Calvet E 3-4-6 is te gebruiken als aan- en afvoerrollenbaan in combinatie met een bewerkingsmachine ten behoeve van aluminium en PVC profielen. Standaard voorzien van stalen ondersteuningspoten en leverbaar in verschillende lengtes.

Calvet rolstaander

Handige ondersteuningsrol voor de aan of afvoer van profielen in combinatie met een bewerkingsmachine.

Graule Rollerbanen

De Graule Rollenbanen kunnen gebruikt worden in combinatie met elke Graule zaagmachine, maar ook met andere merken zaagmachines. Leverbaar in een variatie van lengtes als aanvoerrollenbaan en afvoerrollenbaan met een handmatige aanslag of handwiel en digitale uitlezing.

Urban RV

De verticale rollenbaan Urban RV dient om manuele of automatische transport lijnen te maken voor het transporteren van kaders, vleugels of afgewerkte ramen. Deze bestaan in verschillende uitvoeringen op vlak van lengte, rolbreedte, segment rollen, bekleding achterwand (Gummi, PVC rollen of borstels).

Calvet TM 3 / TM4 / TM6

De Calvet TM is een rollenbaan met een lengte aanslag die wordt gepositioneerd middels een handwiel en digitale uitlezing. De rollenbaan heeft een verstelbare werkhoogte van 800 -1050 mm en heeft een maximaal laadvermogen van 70kg/m. Zeer accuraat ± 0,1 mm.

Lengte aanslag en/of rollerbaan

We hebben diverse rollerbanen en lengte aanslagen in ons assortiment. Zo hebben we Rollerbanen van Graule en ons eigen merk Pemac. De rollerbanen zijn beschikbaar in  lengtes 3,4,5 en 6 meter.  Daarnaast hebben we met de Pemac Roller ook een mobile ondersteuningsrol voor de aan of afvoer van profielen.

Tigerstop automatische lengte aanslag

Calvet is de Tigerstop dealer in de Benelux. Met een Tigerstop lengte aanslag haalt u de Rolex onder de lengte aanslagen in huis. TigerStop is een automatische opduwer en lengteaanslag waarmee u direct meer rendement uit uw bewerkingsmachine haalt door het verbeteren van de efficiëntie. Met zijn eenvoudige bediening en constante betrouwbaarheid, bewerkt u vrijwel elk materiaal snel en nauwkeurig. 

Speciaal voor de Tigerstop heeft Calvet eigen software ontwikkeld dat in de markt bekend staat als de Tiger Calvet. De TigerCalvet heeft een groot beeldscherm dat hoog in het gebruiksgemak is. In combinatie met de intelligente software is het de perfecte sturing voor uw productie proces.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Meer informatie opvragen