Staalzaagmachines

Onze specialisten kunnen u perfect adviseren welke machine of verbruiksartikelen u nodig heeft.

Product Subcategorie +

Geschikt voor +

Product Toepasbaarheid +

Product Merk +

Product Model +

Product Diameter +

Pemac 315 M

De Pemac 315 M is een 1-kops staalzaagmachine met met een hadnmatige neergaande zaagbeweging en een snel span klem voor de klemming van het werkstuk. De machine kan zwenken tussen -45° en +45°. Geschikt voor het zagen van stalen buizen en profielen.

Macc New 315

De Macc NEW 315 is een 1-kops staalzaagmachine met met een hadnmatige neergaande zaagbeweging en een snel span klem voor de klemming van het werkstuk. De machine kan zwenken tussen -45° en +45°. Geschikt voor het zagen van stalen buizen en profielen. Optineel is de machine te verkrijgen met een machine voet.

Macc NTS 315

De Macc NTS 315 is een halfautomatische 1-kops zaagmachine voor het zagen van stalen buizen en profielen. De machine zwenkt van 45° links tot 60° rechts met vaste mechanische aanslagen voor een garandeerde nauwkeurige zaagsnede. Standaard inbegrepen is de machinevoet.

Calvet NTS-C

De staalzaagautomaat Calvet NTS-C is een volautomatische, universele cirkelzaag voor het zagen van stalen profielen en buizen op 90°. De machine beschikt over een aanvoertafel, een doorvoer, zaagmodule en optioneel een afvoertafel. Eenvoudige bediening en programmering via industriële PC voorzien van Touchscreen bedieningspaneel met TigerCalvet software. Zaaglijsten kunnen via het netwerk of de USB aansluiting worden ingeladen.

Mecal FE 400 INOX VICO – 3

De Mecal FE 400 Inox Vico-3 is een elektronische 2-kopszaagmachine met een automatische zaagpositionering die rekening houdt met de profiel hoogte en de gewenste hoeken. De zaagaggregaten zwenken servo-gestuurd van binnen naar buiten. De zaaghoeken bevinden zich tussen 45° en +135°. Bediening gaat middels één 15 inch HMI Touch screen. De FE 400 Inox Vico-3 is geschikt voor het zagen van stalen profielen van Jansen en Forster.