Frontlijn breidt uit met Emmegi Vegamatic Pusher TC

Frontlijn breidt uit met Emmegi Vegamatic Pusher TC

Deze week is bij Frontlijn in Enkhuizen de installatie van een gloednieuwe zaaglijn afgerond, de Vegamatic Pusher TC van Emmegi. Met deze uitbreiding van het machinepark zijn zaagbewerkingen razendsnel mogelijk en neemt de productiecapaciteit van Frontlijn nog meer toe.

De Emmegi Vegamatic Pusher TC is een automatisch zaagcentrum met horizontale zaagvoeding en 3 gestuurde assen. De machine zaagt automatisch volgens vooraf ingestelde en geoptimaliseerde zaagmenu’s en kan aan beide kanten van het profiel onder een hoek zagen. De machine is bedoeld voor het zagen onder hoeken van 45° tot 135° en voert automatisch uw werkstukken in.

Frontlijn is al twintig jaar hét productiebedrijf dat alle profielsystemen produceert voor grote gevelbouwers, fabrikanten van kozijnen, ramen en deuren en showrooms. De totale productiecapaciteit is enkel en alleen bestemd voor gevelbouwers die soms de gehele productie van aluminium gevelelementen uitbesteden. Dit bedrijfsmodel blijkt te werken, steeds meer succesvolle gevelbouwers kiezen ervoor om hun werken door Frontlijn te laten produceren. Inmiddels zijn er meer dan 1000 opdrachten gerealiseerd, van een enkel kozijn tot complete kantoorgebouwen. En de lijst met referentieprojecten groeit wekelijks.