Elimitch

Twaalf jaar geleden begon Thijs Machielsen zijn bedrijf Elimitch in de montage van ramen en deuren. Enkele jaren later startte Elimitch ook met eigen productie. Inmiddels zijn de montage-activiteiten afgestoten en produceert men enkel nog voor derden. Intussen is Elimitch een zeer bekende naam in de branche en blijft het bedrijf groeien als kool!

Thijs Machielsen
Thijs Machielsen
Samenwerking met Calvet

De samenwerking met Calvet begon toen Elimitch in 2013 startte met eigen productie. Hiervoor werden een aantal machines van een ander bedrijf overgenomen. De machines waren destijds geleverd door Calvet. Thijs was zeer tevreden over de service die hij van Calvet kreeg op deze machines. Toen hij in 2016 een nieuwe CNC machine wilde aanschaffen was de keuze voor Calvet dan ook snel gemaakt.

Groot machinepark

Inmiddels is het machinepark van Elimitch flink uitgebreid. In totaal heeft Elimitch nu 5 zaagmachines en 4 CNC bewerkingscentra. Daarnaast beschikt men ook over 2 CNC-gestuurde hoekenpersen van het type Atla Coop Solution. Thijs Machielsen: “Onze productiecapaciteit is in anderhalf jaar tijd gegroeid van 500 uur p/week naar 3000 uur p/week.”

“Alles is perfect geregeld!”

Thijs Machielsen is zeer tevreden over de dienstverlening vanuit Calvet. “Alles is altijd perfect geregeld!”. Hij is zelfs zo tevreden dat hij graag over zijn ervaringen met Calvet vertelt aan klanten die Thijs van der Meeren, General Manager NL bij Calvet, meeneemt om naar de productie en machines van Elimitch te komen kijken.