Persmessen

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Categorie +

+

Merk +

Diameter +

Stel Stand. Persmessen 7 mm.

136,00

Deze set standaard persmessen zijn geschikt voor Atla Coop Jolly of Itaca, Elumatec EP124 en Pressta PV10/1800/2000.

Stel Stand. Persmessen 5 mm.

136,00

Deze set standaard persmessen bestaat uit twee messen met een dikte van 5 mm en is geschikt voor o.a. de Atla Coop Jolly, Atla Coop Itica,

Stel Stand. Persmessen 3 mm.

136,00

Deze set persmessen bestaan uit twee messen met een dikte van 3 mm wordt gebruikt voor een hoekenpers en is geschikt voor o.a. de Atla Coop Jolly.

Stel persmessen 8 mm Solution

147,95

Deze set persmessen bestaat uit twee messen met een dikte van 8mm wordt gebruikt voor een hoekenpers en is geschikt voor Atla Coop Solution

Stel Stand. Persmessen 10 mm.

147,95

Deze set persmessen bestaan uit twee messen met een dikte van 10 mm wordt gebruikt voor een hoekenpers en is geschikt voor o.a. de Atla Coop Jolly, Atla Coop Itica,

Persmessen voor hoekenpersen

Deze persmessen op onze webshop bestaan uit twee messen met een variërende  dikte van 3 tot 10 mm. Onze persmessen zijn geschikt voor de Atla Coop Jolly. Atla Coop Itca, Atla Coop Solution, Rapid HP 205, Pressta PV10, Elumatec EP124 en Mecal Corner.

Persmessen worden gebruikt voor verbinden van meerdere bewerkte profielen voor een perfect gesloten hoek bij het maken van ramen en deuren. De hoekenpers zorgt voor een verzorgde en strakke uitstraling en voorkomt lekkages en het tochten. Bij het instellen van de hoeken pers is het belangrijk dat de klemblokken van de hoeken pers niet te hard worden aangedrukt. Dit zorgt er namelijk voor dat de geperste hoek terug veert wanneer de druk van de klemblokken gaat.

Speciale persmessen

Op vraag van de klant kunnen wij ook zorgen voor op maat gemaakte persmessen. Deze kunnen aangepast worden in de lengte, breedte, aantal inkepingen, enz.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Advies nodig?

Indien u niet zeker weet welke smeermiddelen u nodig heeft kunt u altijd per e-mail contact opnemen met één van onze specialisten. Indien u contact opneemt kunnen onze specialisten u het beste helpen als u zoveel mogelijk informatie geeft. Vermeld altijd uw machine (merk+model), een serienummer mag ook. Indien mogelijk kunt u een foto maken van uw huidige kan of fles.