Toolhouders

Heeft u vragen omtrent machines, onze service en/of verbruiksproduct?
Wij staan u graag te woord!

Product Subcategorie +

Product Toepasbaarheid +

Product Merk +

Product Model +

Product Diameter +

Geschikt voor +

Frees HM 10x26x100 – Weldon opname

71,85

De snijsnelheid (Vc) voor HM éénsnijders voor het frezen in aluminium: 1000m/min.
Geschikt voor aluminium (en PVC).

Aantrekstift Pha/Kelt/Ind

21,25

 

Voor dit product zijn momenteel geen eigenschappen beschikbaar.

 

Toolhouders

Hier vindt u ons assortiment aan toolholders, spanmoeren, sleutels en andere toebehoren, zoals aantrekstiften. U kunt de toolholders en toebehoren vinden op basis van het type opname of op basis van de machine waarop ze toegepast kunnen worden.

Over Calvet

Calvet is met met meer dan 90 jaar ervaring een internationaal begrip. Daarnaast zijn we al 50 jaar bezig met het innoveren in Aluminium, PVC en staal bewerkingsmachines en daardoor weten we precies wat de markt vraagt. Het unieke aan Calvet is niet alleen ervaring, maar ook de 4-eenheid tussen machines, opleiding en certificering, Technische helpdesk en verbruiksproducten. We beschikken over een groot assortiment, eigen voorraad en de mogelijkheid voor het bezichtigen en testen van één van de zaagmachines in onze showroom. 

Delen met een collega:

Advies nodig?

Indien u niet zeker weet welke smeermiddelen u nodig heeft kunt u altijd per e-mail contact opnemen met één van onze specialisten. Indien u contact opneemt kunnen onze specialisten u het beste helpen als u zoveel mogelijk informatie geeft. Vermeld altijd uw machine (merk+model), een serienummer mag ook. Indien mogelijk kunt u een foto maken van uw huidige kan of fles.