Aluminium CNC bewerkingscentra Calvet

Hier vindt u alle onze machines die geschikt zijn voor het zagen van aluminium profielen voor de gevelbouw, aluminium ramen deuren, flightcases en industrie.

Hier vindt u onze raveelzaagmachines die geschikt zijn voor het zagen van aluminium profielen voor de gevelbouw waaronder zware vliesgevels.

Hier vindt u onze aluminium zaagautomaten die met een hoge snelheid aluminium profielen kunnen opdelen in barlengtes.

Bewerkingsmachines voor Aluminium, PVC en staal

Calvet is de Benelux martkleider op het gebied van bewerkingsmachines voor de gevelbouw en vervaardiging ramen en deuren. Daarnaast kunnen onze bewerkingsmachines ook voor andere industriële toepassingen worden ingezet. Hierbij kunt denken aan bijvoorbeeld aluminium bewerkingscentra voor de luchtvaart industrie, vervaardiging van flightcases, maken van componenten voor Audiovisuele techniek of de productie van witgoed. Onze bewerkingsmachines van gernomeerde A-merken zoals Schirmer mashines, Urban mashines, Mecal machinery, Thorwesten, Tigerstop, Atla Coop, Pertici, Pressta, Graule en onze eigen merken Pemac en Calvet.

 

Opleiding & training

Als u een machine koopt bij Calvet is er de mogelijk voor het opleiden en trainen van uw personeel. Zo leert u niet alleen de machine kennen, maar behaalt u ook het beste rendement voor uw productie. Heeft u op een later moment nieuwe medewerkers? Dan kunt u extra opleidingsdagen afnemen zodat ook de nieuwe mensen met juiste kennis achter de machine staan.

Technische helpdesk

Onze technische helpdesk is een echte meerwaarde voor uw bedrijf. Calvet is sinds 1930 leading in bewerkingsmachines en al meer dan 50 jaar op het gebied van CNC bewerkingscentra. De kennis en ervaring die we in bijna een eeuw hebben opgedaan maakt Calvet uniek de Benelux. Onze technische helpdesk bestaat uit meerdere specialisten op het gebied van bewerkingsmachines voor Aluminium, PVC en Staal. Daarnaast hebben projectleaders (specialisten) voor alle merken: Schirmer, Mecal Urban, Thorwesten,  Tigerstop, Pemac, Macc en ons eigen merk Pemac. Onze helpdesk kan u in veel gevallen op afstand helpen. Dit zorgt er voor dat u snel weer verder kunt met uw productie! Komen we er op afstand niet uit dan komen met ons team bij u langs. Zo heeft u altijd een werkende oplossing!