Een variatie aan bewerkingsmachines voor het kops bewerken en het frezen van onder andere sloten in deurprofielen voor de gevelbouwindustrie. 

Een variatie aan bewerkingsmachines voor het kops bewerken en het frezen van onder andere sloten in deurprofielen voor de gevelbouwindustrie. 

Met sterke merken als Thorwesten en Schirmer heeft Calvet voor elke toepassing één geschikte CNC machine voor het bewerken van PVC profielen.

Lasmachines voor het verbinden van de hoeken van PVC profielen bij het vervaardigen van ramen en deuren.

Voor het testen van de kwaliteit van gelaste hoeken van PVC kaders en vleugels middels een bepaalde drukkracht berekening.

Bewerkingsmachines voor het oppoetsen van de gelaste hoeken bij PVC kaders en vleugels voor een (naadloze) verbinding van de lashoeken.

Lengte aanslagen en rollenbanen voor het efficiënt en nauwkeurig bewerken van PVC profielen middels een bewerkingsmachine.

Beslagmontagetafel voor het monteren van PVC (kunststof) beslag in kunststof vleugels en kaders (draai-delen).

Machines voor het vast schroeven van de
versterkingen in PVC met automatische voeding van de schroeven.

Industriële stofzuigers en afzuiginstallaties voor het op- en afzuigen van PVC spanen en oliedampen bij het frezen en zagen van PVC profielen.

Werkplaatsinrichting

Handige montagetafels en transportwagens  voor het monteren, transporteren en stockeren van bewerkte PVC profielen, ramen & deuren en kozijnen.

Bewerkingsmachines voor pvc en kunststof

Bent u op zoek naar bewerkingsmachines voor PVC? Bij Calvet hebben wij een ruim assortiment aan PVC (kunststof) bewerkingsmachines voor het het bewerken van profielen voor de gevelbouw, ramen, deuren en de industrie. Wij werken enkel met hoogwaardige bewerkingsmachines van A-merken en garanderen hiermee de allerbeste resultaten voor uw bedrijf. Enkele merken van onze PVC bewerkingsmachines zijn Graule, Thorwesten, Mecal, Schirmer, Urban, Pressta en natuurlijk onze eigen merken Calvet en Pemac. Naast machines van topkwaliteit, dragen wij ook zorg voor uitstekende aftersales en hebben wij een technische helpdesk waarmee we u snel en vakkundig kunnen helpen.

PVC (kunststof) bewerkingsmachines

PVC (ook wel kunststof) bewerkingsmachines worden gebruikt voor het bewerken van PVC profielen voor de productie van kunststof gevels, terrasoverkappingen, ramen en deuren. Tijdens het productieproces worden de kunststof (PVC) profielen gezaagd middels 1-kopszaamachines of 2-kopszaagmachines. Daarna worden ze gefreesd middels CNC bewerkingscentra of middels manuele freesmachines. Voor het verbinden van meerdere kunststof profielen wordt er gebruik gemaakt van lasmachines die middels warmte een verbinding lassen/smelten van teflon tussen de profielen. Tijdens de nabewerking van de profielen worden de hoeken gepoetst middels een hoekenpoetsmachine, dit zorgt voor een strakke en een naadloze overgang.

Diverse PVC bewerkingsmachines

Calvet heeft een groot aanbod aan PVC (kunststof) bewerkingsmachines voor het bewerken van PVC profielen. In ons assortiment vindt u enkel bewerkingsmachines van A-merken. Bovendien bieden wij verschillende soorten machines aan. Hierbij kunt u denken aan CNC bewerkingscentra, diverse zaagmachines, freesmachines, hoekenpoetsmachines, hoekentestmachines, lasmachines en schroefmachines. Ook voor complete werkplaatsinrichting bent u bij ons aan het juiste adres; zo vindt u onder andere afzuiging, beslagtafels en lengte aanslagen in ons assortiment.

Profielsystemen en merken

In de kunststof verwerking wordt er gebruik gemaakt van verschillende profielsysteemhuizen. Onze PVC bewerkingsmachines en software/sturing zijn geschikt voor alle gerenommeerde profielsysteemhuizen. Zo hebben wij diverse klanten die gebruik maken van merken als Deceuninck, Sapa Logic, Reynaers Pro en GEALAN. Daarnaast zijn er ook tal van andere merken geschikt voor onze machines en software.

Calvet en klanten

Calvet is de absolute nummer 1 als het gaat om een partner voor uw bewerkingsmachines in de PVC. Dit geldt niet alleen voor Nederland, maar voor de gehele Benelux. Calvet werkt samen met vooraanstaande merken als JM van Delft, Hemmar PVC en Braks Kunststoffen. Met ruim 92 jaar ervaring in werktuigen en meer dan is 50 jaar ervaring in CNC bewerkingscentra hebben we een ongekende kennis in huis dat de basis van onze technische helpdesk op afstand vormt. Mede dankzij onze technische helpdesk, grootste assortiment en ongeëvenaarde kennis zijn wij ook voor fabrikanten van kunststof ramen, deuren, gevels en terrasoverkappingen de juiste partner.

Vragen over onze bewerkingsmachines PVC?

Heeft u vragen over onze bewerkingsmachines PVC of wilt u vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via info@calvet.nl of bel ons op +31 (0)183 632 358. Onze ervaren specialisten helpen u graag bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en bij het maken van een keuze.

Neem contact met ons op