Een variatie aan bewerkingsmachines voor het kops bewerken en het frezen van onder andere sloten in deurprofielen voor de gevelbouwindustrie. 

Een variatie aan bewerkingsmachines voor het kops bewerken en het frezen van onder andere sloten in deurprofielen voor de gevelbouwindustrie. 

Met sterke merken als Thorwesten en Schirmer heeft Calvet voor elke toepassing één geschikte CNC machine voor het bewerken van PVC profielen.

Lasmachines voor het verbinden van de hoeken van PVC profielen bij het vervaardigen van ramen en deuren.

Voor het testen van de kwaliteit van gelaste hoeken van PVC kaders en vleugels middels een bepaalde drukkracht berekening.

Bewerkingsmachines voor het oppoetsen van de gelaste hoeken bij PVC kaders en vleugels voor een (naadloze) verbinding van de lashoeken.

Lengte aanslagen en rollenbanen voor het efficiënt en nauwkeurig bewerken van PVC profielen middels een bewerkingsmachine.

Beslagmontagetafel voor het monteren van PVC (kunststof) beslag in kunststof vleugels en kaders (draai-delen).

Machines voor het vast schroeven van de
versterkingen in PVC met automatische voeding van de schroeven.

Industriële stofzuigers en afzuiginstallaties voor het op- en afzuigen van PVC spanen en oliedampen bij het frezen en zagen van PVC profielen.

Werkplaatsinrichting

Handige montagetafels en transportwagens  voor het monteren, transporteren en stockeren van bewerkte PVC profielen, ramen & deuren en kozijnen.