Dream Create Inspire.

Machines voor de productie van witgoed

Bij de vervaardiging van witgoed wordt er veel gebruik gemaakt van aluminium en PVC. Zo zijn handgrepen vaak van aluminium, maar ook kleine montage onderdelen ten behoeve voor de montage wordt ook vaak aluminium in gebruikt.

Kom in contact

  Witgoed

  Productie van witgoed

  Witgoed is een term die gebruikt wordt voor huishoudelijke apparaten die veelal in keuken worden gebruikt. Hierbij kunt u denken aan ovens, magentron, waterkoker, kookplaat of een vaatwasser. Calvet levert bewerkingsmachines voor de gevelbouw, maar deze machines kunnen ook worden ingezet bij de productie deel componenten voor witgoed. Zo kunnen onze CNC machines frezen, boren, tappen en zagen. Daarnaast zijn onze zaagmachines geschikt voor aluminium profielen die bijvoorbeeld gebruikt worden voor het maken handgrepen, frames en/of het opdelen van barlengtes. 

  Wie is Calvet?

  Calvet is met meer dan 90 jaar historie marktleider in de Benelux op gebied van bewerkingsmachines voor aluminium, PVC en staal. Deze machines worden voornamelijk ingezet bij de gevelbouw en ramen en deuren branche. Toch hebben we daarnaast ook veel klanten in een andere branche. Zo leveren we bijvoorbeeld machines voor bedrijven in tenten, aluhalen, flightcases, av-apparatuur en tal van andere branches. 

  Naast bewerkingsmachines heeft Calvet een uniek service apparaat. Zo hebben we een technische helpdesk die u in 90% van de gevallen op afstand kan helpen als u een probleem heeft met uw machine. Hierdoor kunnen we u snel weer op weg helpen zodat u verder kunt met uw productie. Daarnaast zorgen we middels een onderhoudscontract dat uw machines in een goede conditie blijven. 

  Kom in contact

   Persoonlijkadvies

   Wilt u meer weten over ons bewerkingsmachines, software mogelijkheden en/of de toepassing voor uw branche ? Laat u adviseren door onze verkoopspecialisten. Ze maken graag een afspraak om u in persoonlijke vorm te adviseren over de mogelijkheden.

   Thijs van der Meeren

   Directeur Nederland