Calvet heeft een grote variëteit aan zaagmachines voor elke toepassing voor het zagen van kleine en grote aluminium profielen.

Een variatie aan bewerkingsmachines voor het kops bewerken en het frezen van onder andere sloten in deurprofielen voor de gevelbouwindustrie. 

Met sterke merken als Mecal en Schirmer heeft Calvet voor elke toepassing één geschikte CNC machine voor het bewerken van aluminium profielen.

Hoekenpersmachines voor het verbinden van de hoeken van aluminium profielen bij het vervaardigen van ramen en deuren.

Lengte aanslagen en rollenbanen voor het efficiënt en nauwkeurig bewerken van aluminium profielen middels een bewerkingsmachine.

Beslagmontagetafel voor het monteren van PVC (kunststof) beslag in aluminium vleugels en kaders (draai-delen).

Machines voor het ponsen van aluminium profielen. De Pressta ponsmachines kenmerken zich door hun hoge nauwkeurigheid en lange levensduur.

Industriële stofzuigers en afzuiginstallaties voor het op- en afzuigen van aluminium spanen en oliedampen bij het frezen en zagen van aluminium profielen.

Handige montagetafels en transportwagens  voor het monteren, transporteren en stockeren van bewerkte aluminium profielen, ramen & deuren en kozijnen.

Bewerkingsmachines voor aluminium

Bent u op zoek naar bewerkingsmachines voor aluminium? Dan bent u bij Calvet absoluut aan het juiste adres. Al sinds 1930 zijn wij de specialist in bewerkingsmachines voor aluminium, PVC en staal profielen voor de gevelbouw, ramen, deuren en industrie. Wij zijn officieel leverancier van A-merk bewerkingsmachines voor het bewerken van aluminium profielen en werken enkel met topmerken zoals Graule, Pressta, Thorwesten, Macc, Mecal, Schirmer, Urban, Deman, TigerStop en onze eigen merken Calvet en Pemac. Bij ons kunt u altijd rekenen op machines van de beste kwaliteit en service van het hoogste niveau.

Diverse aluminium bewerkingsmachines

Bij Calvet vindt u een ruim assortiment aan aluminium bewerkingsmachines voor de bewerking van aluminium profielen. Wij werken enkel met aluminium bewerkingsmachines van A-merken en bieden verschillende soorten machines aan. Hierbij kunt u denken aan complete CNC bewerkingscentra of een grote variëteit aan zaagmachines, freesmachines, hoekenpersmachines en ponsmachines. Ook kunt u bij ons terecht voor de complete inrichting van uw werkplaats met onder andere beslagtafels, lengteaanslagen, rollenbanen en afzuiging.

Vragen over onze bewerkingsmachines aluminium?

Heeft u vragen over onze bewerkingsmachines voor aluminium of wilt u vrijblijvend advies ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op via info@calvet.nl of bel ons op +31 (0)183 632 358. Onze ervaren specialisten helpen u graag bij het optimaliseren van uw bedrijfsprocessen en bij het maken van een keuze.

Neem contact met ons op