Mecal bewewerkingsmachines

Zaagmachines & bewerkingscentra

Mecal machines

Calvet heeft sinds 2021 een nieuwe samenwerking met Mecal machinery dat een Italiaanse machinebouwer is. Mecal maakt machines nog zoals 30 jaar geleden. Een zelfgemaakte en oerdegelijke constructie van robuuste componenten voorzien van de nieuwste software en technologie. Zo zijn de meeste machines voorzien van Windows 10 en beschikken over geïntegreerde software voor hulp op afstand. Van Mecal hebben wij een 1-kopszaagmachine, zes geavanceerde dubbelkops-zaagmachines voor aluminium, PVC en staal en een groot aantal CNC bewerkingscentra. Onze bewerkingscentra variëren in 3-assig, 4-assig en 5-assig. De Mecal 316 is een volledig automatisch bewerkingscentrum en kan middels een freeskrans en aparte zaagunit tal van bewerkingen uitvoeren.

Hard- en software

De 2-kopszaagmachines van Mecal beschikken over een touchscreen waarbij de Plug voorzien is van PLC sturing en de overige zaagmachines van Windows licentie en fabriekssoftware voor het instellen en aansturen van de zaagmachines. Alle zaagmachines beschikken over de mogelijkheid om ze via het netwerk aan te sturen. Afhankelijk van het model beschikt de zaag over een 7, 10 of 15 inch touchscreen.

De CNC machines van Mecal beschikken bijna alle industriële Pc’s over een 18.5 inch beeldscherm voorzien van QWERTY toetsenbord, USB & LAN connectie en Windows licentie. Daarnaast beschikken alle bewerkingscentra over CAM 3D bewerkingssoftware die gebruikt wordt voor het instellen van de bewerkingen. Het leuke van deze software is dat u 3D uw bewerking kunt zien en gemakkelijk wijzigingen kunt doorvoeren.

Let’s Get in Touch

We’re interested in talking
about your business.

Calvet logo

Dream Create Inspire

Sinds 1930 de beste in bewerkingsmachines

Calvet 2022 ©. All rights reserved. Powered by Bosswebdesign.nl

You've just added this product to the cart: