Lengte aanslagen & rollenbanen

PVC bewerkingsmachines

PVC lengte aanslagen en rollenbanen

In ons assortiment hebben we hoogwaardige rollenbanen en lengte aanslagen voor PVC profielen. Zo kunt u direct uw productie automatiseren met de hoogst mogelijke precisie (+- 0.1 mm nauwkeurig) en kwaliteit.  In assortiment hebben we merken als Pemac, Graule en natuurlijk Tigerstop! In combinatie met onze eigen Calvet software heeft een degelijke opstelling voor het automatiseren van het zagen van profielen. Onze lengte aanslagen kunnen worden voorzien van een handwiel, digitale aflezing en/of zelfs volledig geautomatiseerd (Tigerstop).

Tigerstop automatische lengte aanslag
Calvet is de Tigerstop dealer in de Benelux. Met een Tigerstop lengte aanslag haalt u de Rolex onder de lengte aanslagen in huis. TigerStop is een automatische opduwer en lengteaanslag waarmee u direct meer rendement uit uw bewerkingsmachine haalt door het verbeteren van de efficiëntie. Met zijn eenvoudige bediening en constante betrouwbaarheid, bewerkt u vrijwel elk materiaal snel en nauwkeurig.

Speciaal voor de Tigerstop heeft Calvet eigen software ontwikkeld dat in de markt bekend staat als de Tiger Calvet. De TigerCalvet heeft een groot beeldscherm dat hoog in het gebruiksgemak is. In combinatie met de intelligente software is het de perfecte sturing voor uw productie proces.

Kom in contact

  Persoonlijkadvies

  Wilt u meer weten over ons bewerkingsmachines, software mogelijkheden en/of de toepassing voor uw branche ? Laat u adviseren door onze verkoopspecialisten. Ze maken graag een afspraak om u in persoonlijke vorm te adviseren over de mogelijkheden.

  Thijs van der Meeren

  Directeur Nederland

  Opleiding & Training

  Naast bewerkingsmachines biedt Calvet ook de mogelijkheid voor machine opleiding en training. We leiden uw operators op voor het gebruik van de machine waarmee u het maximale uit uw productie kunt halen. Niet alleen bij de aanschaf van een Calvet machine is een aanvullende machine opleiding handig, maar ook wanneer uw personeel door groeit naar een andere functie over verloopt heeft in uw team. Wilt u meer weten over de exacte mogelijkheden voor een specifieke machine? 

  Stuur een mail naar info@calvet.nl. We informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

  Technische helpdesk

  Onze technische helpdesk is een echte meerwaarde voor uw bedrijf. Calvet is sinds 1930 leading in bewerkingsmachines en al meer dan 50 jaar op het gebied van CNC bewerkingscentra. De kennis en ervaring die we in bijna een eeuw hebben opgedaan maakt Calvet uniek de Benelux. Onze technische helpdesk bestaat uit meerdere specialisten op het gebied van bewerkingsmachines voor Aluminium, PVC en Staal. Daarnaast hebben projectleaders (specialisten) voor alle merken: Schirmer, Mecal, Pressta, Graule, Urban, ThorwestenTigerstop, Macc en ons eigen merken Calvet & Pemac. Onze helpdesk kan u in veel gevallen op afstand helpen. Dit zorgt er voor dat u snel weer verder kunt met uw productie! Komen we er op afstand niet uit dan komen met ons team bij u langs. Zo heeft u altijd een werkende oplossing!

  Over Calvet

  Calvet bestaat sinds 1930 en heeft meer dan 90 jaar ervaring een rijke historie als het gaat om het industriële proces slimmer en efficiënter te maken. Dankzij al die kennis en ervaring heeft Calvet de beste CNC-machines om uw productieproces te automatiseren en de kwaliteit te waarborgen. Al meer dan 50 jaar innoveert Calvet op het gebied van bewerkingsmachines en is preferred supplier van top merken als Mecal, Schirmer, Urban, Pressta, Tigerstop, Thorwesten en Pemac en Calvet.

  In 1987 is Calvet overgenomen door Koenraad Nees, vader van huidige eigenaren Stefan en Pieter Nees. Met de familie Nees is Calvet uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van CNC-bewerkingsmachines. Mede door hun effectieve efficiëntie, kwaliteit en duurzame relaties met de klant is Calvet gevormd tot een gerenommeerd en gerespecteerd merk dat het vandaag de dag is.

  Meer informatie opvragen

   Let’s Get in Touch

   We’re interested in talking
   about your business.

   Calvet logo

   Dream Create Inspire

   Sinds 1930 de beste in bewerkingsmachines

   Calvet 2022 ©. All rights reserved. Powered by Bosswebdesign.nl

   You've just added this product to the cart: