CNC bewerkingscentra

Aluminium bewerkingsmachines

Aluminium CNC Bewerkingscentra

Calvet heeft met de vertegenwoordiging van de merken Mecal en Schirmer het dealerschap van innovatieve spelers op de markt van de CNC-bewerkingscentra. Deze machines worden ingezet bij industriële toepassingen en de gevelbouw. Gevelbouwers werken met aansturing in de werkvoorbereiding. Veelal met het programma Logikal van Orgadata waar wij feilloos mee koppelen en communiceren voor een zo optimaal mogelijk productieproces.

Mecal

De machines van Mecal hebben een robuuste bouwwijze en kunnen worden uitgerust met relevante opties zoals onder andere servogestuurde materiaalklemmen, een dak op de cabine en een lengtemeetsysteem voor het exact opmeten van de lengte van het profiel. Voor elke toepassing is een geschikte uitvoering. De machines zijn verkrijgbaar in diverse lengte maten en leverbaar in 4-assige en 5-assige uitvoeringen.

Schirmer

Dit innovatieve merk richt zich uitsluitend op het ontwikkelen, bouwen en door ontwikkelen van doorloopmachines voor aluminium en stalen profielen. Deze industriële productiemachines zijn er op geënt om continue -manloos- te produceren. De Schirmer machines kunnen worden uitgerust met een contramalfreesunit, een tweede verticaal zaagblad, een in-line uitvoersysteem van de uitvoertafel en een automatische labelprinter.

 

Kom in contact

  Persoonlijkadvies

  Wilt u meer weten over ons bewerkingsmachines, software mogelijkheden en/of de toepassing voor uw branche ? Laat u adviseren door onze verkoopspecialisten. Ze maken graag een afspraak om u in persoonlijke vorm te adviseren over de mogelijkheden.

  Thijs van der Meeren

  Directeur Nederland

  Opleiding & Training

  Naast bewerkingsmachines biedt Calvet ook de mogelijkheid voor machine opleiding en training. We leiden uw operators op voor het gebruik van de machine waarmee u het maximale uit uw productie kunt halen. Niet alleen bij de aanschaf van een Calvet machine is een aanvullende machine opleiding handig, maar ook wanneer uw personeel door groeit naar een andere functie over verloopt heeft in uw team. Wilt u meer weten over de exacte mogelijkheden voor een specifieke machine? 

  Stuur een mail naar info@calvet.nl. We informeren u graag over de mogelijkheden en tarieven.

  Technische helpdesk

  Onze technische helpdesk is een echte meerwaarde voor uw bedrijf. Calvet is sinds 1930 leading in bewerkingsmachines en al meer dan 50 jaar op het gebied van CNC bewerkingscentra. De kennis en ervaring die we in bijna een eeuw hebben opgedaan maakt Calvet uniek de Benelux. Onze technische helpdesk bestaat uit meerdere specialisten op het gebied van bewerkingsmachines voor Aluminium, PVC en Staal. Daarnaast hebben projectleaders (specialisten) voor alle merken: Schirmer, Mecal, Pressta, Graule, Urban, ThorwestenTigerstop, Macc en ons eigen merken Calvet & Pemac. Onze helpdesk kan u in veel gevallen op afstand helpen. Dit zorgt er voor dat u snel weer verder kunt met uw productie! Komen we er op afstand niet uit dan komen met ons team bij u langs. Zo heeft u altijd een werkende oplossing!

  Over Calvet

  Calvet bestaat sinds 1930 en heeft meer dan 90 jaar ervaring een rijke historie als het gaat om het industriële proces slimmer en efficiënter te maken. Dankzij al die kennis en ervaring heeft Calvet de beste CNC-machines om uw productieproces te automatiseren en de kwaliteit te waarborgen. Al meer dan 50 jaar innoveert Calvet op het gebied van bewerkingsmachines en is preferred supplier van top merken als Mecal, Schirmer, Urban, Pressta, Tigerstop, Thorwesten en Pemac en Calvet.

  In 1987 is Calvet overgenomen door Koenraad Nees, vader van huidige eigenaren Stefan en Pieter Nees. Met de familie Nees is Calvet uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van CNC-bewerkingsmachines. Mede door hun effectieve efficiëntie, kwaliteit en duurzame relaties met de klant is Calvet gevormd tot een gerenommeerd en gerespecteerd merk dat het vandaag de dag is.

  Meer informatie opvragen

   Let’s Get in Touch

   We’re interested in talking
   about your business.

   Calvet logo

   Dream Create Inspire

   Sinds 1930 de beste in bewerkingsmachines

   Calvet 2022 ©. All rights reserved. Powered by Bosswebdesign.nl

   You've just added this product to the cart: